x

pjevačica raskrinkala tajni plan đuričića

To im je jedini spas: Otkriveno zašto roditelji Anđele Đuričić prodaju kuću u Đenovićima, evo šta će uraditi sa novcem!

Kontroverzna pjevačica Vesna Vukelić Vendi tvrdi da roditelji Anđele Đuričić, nakon bruke i sramote koju im je priredila, žele da prodaju kuću u Đenovićima upravo zbog kćerke da bi odnijela pobjedu u rijalitiju.

Vesna naime, tvrdi da Anđelini roditelji planiraju da prodaju kuću kako bi sav novac uložili u SMS glasove nakon kojeg će im kćerka odnijeti pobjedu u "Zadruzi".

- Šta njih jedino može da spasi, a da zapuše drugima usta. Jedino pobjeda. Vidjeli smo da tamo piše kuća na prodaju. Mediji su prenijeli da su oni odlučili da bježe i da baš zbog rijalitija da prodaju kuću. To je priča njihovih komšija. To govori da mi ne znamo koliko oni imaju para, ali, ako oni, po našoj logici, hoće da prodaju kuću, to znači da neće birati ni sredstva ni način da kupe pobjedu. Što je i legitimno - rekla je Vendi.


Anđela Đuričić iz Herceg Novog ulaskom u "Zadrugu 6" javnosti je pokazala potpuno drugačije lice od onog kako se predstavljala u prethodnoj sezoni.

Važila je za smjernu djevojku, a onda je ulaskom u vezu sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem prekršila moralna načela, pa je čak i imala intimne odnose pred kamerama, iako je prije ulaska govorila da to sebi nikada ne bi dozvolila.


Kako su domaći mediji prenosili Anđelini roditelji od bruke i sramote ne izlaze iz kuće zbog kćerkinog ponašanja u rijalitija. Oni joj ni za Uskrs nisu poslali čestitku što je nju duboko povrijedilo.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.