x

ima samo jednu želju za kraj

To je želja porodice: Nenad Periš otkrio detalje sahrane sina Mateja u Splitu!

Matej Periš, čije tijelo je nakon skoro pet mjeseci potrage pronađeno u Beogradu, prema riječima njegovog oca Nenada Periša, biće sahranjen u rodnom Splitu.

Nakon gotovo pet mjeseci, potraga je završena kad je u srijedu oko 9.30 sati ujutru kod Ade Huje izvučeno tijelo utopljenika za koga se odmah posumnjalo da je Matej Periš. Tijelo koje je plutalo po vodi primijetili su mornari koji su pozvali policiju.


Opelo Mateju Perišu biće održano u crkvi Svetog Ante u Beogradu. Tijelo mladog Splićanina biće potom ispraćeno u petak za Split gdje će potom biti sahranjen.

Njegov otac Nenad izjavio je da želi da sina isprati u miru i najužem krugu porodice.


- Nažalost, izgleda da je došao kraj istrage, bez obzira na to koliko teško bilo... Vjerujem da ovo nije kraj i da ćemo se on i ja sresti u budućnosti... Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio - rekao je juče Periš.

Tijelo muškarca za koga se pretpostavljalo da je Matej Periš uočio je u srijedu kapetan broda Milovan Zelenović.


- Šetali smo po palubi i vidjeli kako voda nosi tijelo i da se zaustavlja malo dalje. Vjetar ga je donio. Plivao je nizvodno Dunavom. Oko 9 sati je stigla policija. Tijelo je bilo u stanju raspadanja. Neki dečko koji je šetao pored je provjerio na internetu i vidio da je isto obučen kao Matej Periš - rekao je Zelenović.

Matej Periš iz Splita je posljednji put viđen 31. decembra 2021. godine oko 2.30 sata ispred prijestoničkog noćnog kluba "Gotik" kad mu se izgubio svaki trag.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.