x

tragedija

Tragedija u Nikšiću! Sveštenik stradao u saobraćajnoj nesreći: Povrijeđeni njegovo dvoje djece i supruga!

Velika tuga obavila je sinoć Nikšić poslije teške saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao Vlado Jaramaz (43), sveštenik, suprug i otac dvoje djece, neraskidivi dio ovog kultnog grada.

Nevjerica se uselila među brojnim prijateljima porodice Jeramaz.

- Od večeras nebesa se raduju Vladovom liturgijskom pojanju - kažu Nikšićani i Podgoričani.


Vladimir Vlado Jaramaz je bio parohijski đakon Sabornog hrama Vaskrsenja Hristovog u Podgorici. Rođen je u Nikšiću 1980. godine, studirao je Bogoslovski fakultet u Foči i Beogradu, kao i fakultet Vizuelnih umjetnosti u Podgorici. U čin đakona rukopoložen je 6. januara 2010. godine, a činom protođakona odlikovan je 21. februara 2015. godine.


Nesreća se dogodila između 14 i 15 sati, na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, u mjestu Brlja, nadomak grada, kod benzinske pumpe, kada su se čeono sudarila dva automobila. Jaramaz je u automobili bio sa suprugom i dvoje djece, koji su prevezeni u nikšićku Opštu bolnicu.


- D. J. (7) je sa lakšim povredama na Odjeljenju hirurgije, dok A. J. (12) ima povredu glave i upućena je u Klinički centar. Njihova majka zadobila je lakše telesne povrede i smještena je na Odjeljenju hirurgije - kazali su iz Opšte bolnice.


Vozač iz drugog automobila takođe je hospitalizovan na hirurgiji ove zdravstvene ustanove.

Za sada nisu poznate okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

.

Kurir.rs/Novosti

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.