x

Trandža navukla Kalinića i Štefaneka na sajber se.s: Otkriveno ko stoji iza skandala koji danima trese Srbiju!

Hrvač Davor Štefanek i košarkaš Nikola Kalinić žrtve su tranvestita jer ih je ucjenjivao i njihove po.no-snimke pustio u javnost. Poznati sportisti su tokom karantina imali sajber se.s sa lukavim trandžom, a on ih je krišom snimao i kasnije im tražio novac kako njihovi "ručni radovi" ne bi ugledali svjetlost dana. 

Policija je tragala za osobom koja je preko naloga "Mala plava" na Tviteru objavila ovaj eksplicitni materijal i stigla do tranvestita koga je odmah uhapsila.

- V.N. je u policiji ispričao da je Kalinića i Štefaneka upoznao preko jedne mreže za upoznavanje. Ubrzo su se dogovorili da obave se.si video poziv tokom kojeg bi razmjenjivali strasti. Momci su u to vrijeme bili u karantinu "zagorjeli" i daleko od ljepšeg pola , pa su vrlo brzo pristali na sajber se.s sa nepoznatom osobom. Nije im bilo ni na kraj pameti da će ih neko krišom snimati i poslije zloupotrijebiti najintimnije snimke-, pišu beogradski mediji.


- Davor i Nikola su te mreže koristili da bi se intimizirali sa djevojkama. Međutim, među ljepoticama se našao i trandža sa kojim su sportisti imali virtuelni se.s. On je dugo prikupljao eksplicitan sadržaj , a zatim je ljude ucjenjivao i tražio novac prijeteći im da će objaviti sporne snimke. 

Tranvestit je na isti način pokušao da ucijeni i brojne druge poznate ličnosti. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.