x

TREBA DA MU J**ETE MAMU' Edita novom objavom zapalila mreže

Ediita Aradinović otpočela je svoju muzičku karijeru pre 14 godina, kada se prijavila za "Zvezde Granda", a tog dana se i dalje do detalja seća.

Ona se prisjetila te jeseni, kada je poželela da ostvari svoje snove, i uputila snažnu poruku svima koji maštaju o sličnim stvarima.


Bio je to neki septembar 2009. godine, gde sam u dogovoru sa drugaricom odlučila da se prijavim za "Zvezde Granda", rekavši samo mami i tati... Tata me je vozio, a mama je radila (u dve smene) i ljutito čekala da se javim! I tako ti ja na prazan stomak, u stvari popila sam četiri kafe i dve guarane, odem na audiciju u air max-u i šuškavcu sa jednom željom! Da pevam! Bez plana, bez očekivanja, sa ogromnom željom u grudima da ostvarim svoje snove i majci i sebi obezbedim lep život! Budući da sam bila jako stidljiva, možete da čujete koliko sam intonativno bila loša, i generalno tvrda, da bi čovek pomislio: "Od ove ništa neće biti". Nit' sam specijalno lepa, nit' sam specijalno otpevala, ali sebe u sebi nikada nisam promenila, od kad znam za sebe do dana današnjeg sam ona ista Edita, samo mnogo ponosnija na sebe, jer sam uprkos svim pritiscima uspela da ostanem svoja! Hvala nebesima i svim nedaćama! Ovo je samo početak! Nastojim da ovo znanje i ljubav prenosim, a ne da čuvam za svoje du*e i hranjenje svog ega! Ko razume, shvatiće! - napisala je Edita na svom Instagram profilu, uz video iz pomenutog takmičenja.


 

U moje vreme to je bilo ovako, a vaše je mnogo lepše i lakše, zato negujte sebe u sebi! Nema ništa lepše kad lepo starite, kad vas ljudi vole onakvi kakvi ste i kad možete da se pogledate u ogledalo, a da znate da nikome niste odmogli! Svaka akcija ima reakciju! To ne znači da, ako vas neko dira, ne treba da mu j***te mamu, nego da nikog ne dirate prvi, gde možete uvek ostavite nešto dobro iza sebe, pa makar to bio i savet! A vama neka ovo bude dokaz da ništa nije nemoguće! Mala iz huda, mlada i luda! Pucam! Karaburma! - dodala je ona.

Video pogledajte OVDJE.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Hayat.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.