x

prolaze veliku bol

Trenuci sreće prije tragedije: Georgina i Ronaldo slavili s prijateljima uz roštilj!

Svi svjetski mediji pišu o tragediji koja se dogodila u porodici Cristiana Ronalda. Novorođeni sin nogometaša je umro, a njegova sestra blizanka je preživjela. Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez su shrvani, a detalji tragedije za sada nisu poznati tajnosti.

Daily Mail je objavio članak u kojemu pišu da su se Ronaldo i Georgina družili na roštilju dva dana prije nego što su objavili da se dogodila tragedija. Georgina je na svom Instagramu u subotu objavila video na kojem se vide Ronaldo, njezina sestra Ivana i njezin partner te nekoliko prijatelja na roštiljanju. Nije potvrđeno gdje se održalo druženje, ali novinari pretpostavljaju da su ga Ronaldo i Georgina organizirali u svom domu u Manchesteru nakon utakmice koju je odigrao protiv Norwich Cityja.


Također, pretpostavlja se da je Georginina sestra Ivana, koja inače živi u Španjolskoj, u Veliku Britaniju stigla pred Georginin porođaj kako bi bila uz nju. Ivana ima četveromjesečnu kćerkicu koja se također vidi na snimci koju je objavila Georgina.

Pretpostavlja se da je Ronaldova partnerica rodila u bolnici u Manchesteru te da je dječak umro pri porođaju.


Ronaldo i Georgina su u oktobru prošle godine objavili da očekuju blizance.

"Presretni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi i jedva čekamo da vas upoznamo. Blagoslovljeni smo", napisao je Ronaldo tom prilikom uz fotografiju na kojoj je s Georginom pozirao u krevetu sa snimkom ultrazvuka.

Nogometaš je jučer popodne na Instagramu objavio da se dogodila tragedija.


"S najdubljom tugom objavljujemo smrt našeg sina. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće", piše u zajedničkoj izjavi para objavljenoj na Instagramu.

"Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku", objavio je par.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Index.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.