x

Tri razloga zbog kojih se muškarci ludo zaljube

Pravilno ih iskoristite.

Iako je fizički izgled nešto što nas prvo privuče kod nekoga, nije sve u tome. Postoje tri stvari koje će svakog muškarca navesti da se zaljubi u vas, ali samo ako znate kako da ih pravilno iskoristite.

Strastvenost

Pri tome ovdje ne mislimo na onu strast u krevetu. Žene koje su pronašle svoju svrhu i nešto čemu su strastveno posvećene, veoma su privlačne muškom spolu. To može biti vaš posao, hobi ili bilo šta što vas toliko usrećuje da, jednostavno, zračite kad govorite o tome. Izrazite svoju jedinstvenost i nemojte se truditi da pokažete koliko ste slični njemu nego koliko ste odani sebi.

Autentičnost

Mnoge žene prilikom ulaska u ljubavnu vezu žrtvuju svoje poglede, stavove i snove kako bi se uskladile sa svojim partnerom. Znajte da to nije nešto čime ćete zadržati tog istog partnera niti način na koji ćete biti sretne u životu. Čvrste odluke, stavovi i vjerovanja su nešto što vas čini jedinstvenom, posebnom i snažnom i toga se nipošto ne bi trebalo odricati.

Ženstvenost

Današnji način života često nam ukazuje na alarmantnu važnost samostalnosti, napornog rada i efikasnosti. Važnost ovih stavki je neosporna, ali kad počnete u svemu da preuzimate inicijativu, da donosite odluke bez saglasnosti svog partnera i ne dopuštate mu da on bude taj koji će vas barem malo razmaziti, dolazite do problema, piše Index.hr. Dopustite mu da vam otvori vrata i pomogne da obučete kaput, pokažite svoju nježniju stranu i posmatrajte njegovo oduševljenje vama.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.