x

Prvo vjenčanje Sanje Kužet dogodilo se prije deset godina

Trudna mlada u vjenčanici i mnogo stariji mladoženja! Pogledajte jedinu fotografiju sa vjenčanja Sanje Kužet sa prvim suprugom!

Sanja Kužet, voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", svojom ljepotom prirodnošću i blistavim osmijehom uspjela je da uđe pod kožu brojnim gledaocima, a nerijetko joj polazi za rukom da na sceni zasjeni i velike zvijezde. 

Medijski ipak ona ne voli pretjerano da se eksponira, kako kaže napravila je rez između poslovnog i privatnog, a ono što je u javnosti o njenom porodičnom životu poznato jeste da je u sretnom braku sa Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne automobilske kuće, sa kojim je ima sina Strahinju. Voditeljka je i prije ovog imala još jedan brak koji je sklopila prije čitavu deceniju, a kako je proteklo prvo vjenčanje Sanje Kužet i kako je mlada izgledala za ovaj poseban dan imali smo prilike da vidimo putem jedinstvene fotografije koja je isplivala u javnost.


Naime, ona je tada sudbonosno da rekla članu obezbjeđenja Željka Mitrovića, Zoranu Piperu sa kojim je dobila sina Andriju, a prema pisanju "Objektiva", prvo vjenčanje Sanje Kužet bilo je bajkovito. Mladenci su željeli da sve protekne savršeno, te nisu štedjeli prilikom organizacije svadbenog veselja koje je upriličeno u nekadašnjem Interkontinentalu, a kuma je bila balkanska diva Lepa Brena.


- To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Poslije nekoliko mjeseci zabavljanja, njih dvoje su riješili da se vjenčaju - otkrio je jednom prilikom izvor blizak voditeljki koja je inače na svom prvom vjenčanju blistala sa širokim osmijehom čemu je zaslužno i blagosloveno stanje u kojem je tada bila.


Da brak nije bio bajkovit kao i samo vjenčanje govori činjenica da su se nakon samo godinu dana Sanja i Zoran razveli, a voditeljka je jednom prilikom ispričala da su ona i bivši suprug u odličnim odnosima:


- Družili smo se dvije godine, a onda se i zaljubili, pa vjenčali, dobili dijete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se poslije godinu dana braka lijepo, ljudski razišli. Možda će nekom to djelovati i smiješno, ali kod nas sve besprijekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog djeteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete - rekla je tada voditeljka.

.

.

.

.

.

Izvor: Story. rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.