x

Tuga u Sarajevu: Posljednji ispraćaj muzičara Harisa Kilića! (VIDEO, FOTO)

Brojna rodbina, prijatelji, estradni radnici danas su se na mezarju Hambina Carina u Sarajevu, oprostili od Harisa Kilića. Ovaj poznati muzičar preminuo je u nedjelju navečer na KCUS-u gdje je zbog pogoršanog zdravlja proveo posljednje dane života.


Iza Harisa je ostala supruga Amela, kćerka Adna i sin Adnan.

Brojne prijatelji, estradne ličnosti, pjevače, muzičare s kojima je Haris sarađivao, potresla je vijest o preranom odlasku ovog velikog čovjeka, dokazanog estradnog umjetnika. 


U ovim teškim i tužnim trenucima, želimo spomenuti našeg dragog klavijaturistu i dugogodišnjeg saradnika, Harisa Kilića, koji je preselio na Ahiret i nagnati sve ljude da se prisjete samo najljepših trenutaka provednih sa rahmetli Harisom i da se prisjete njegovog jedinstvenog života.


Postoje tek primjeri velikih ljudi koji nam poput Harisa Kilića ukazuju na put. Put iskrenosti, put bez oklijevanja koji se živi malo po malo, korak po korak…



Put kojim dok koračamo mijenjamo vlastite navike i sklonosti, misleći manje na uskogrudne ciljeve, a više na druge. Udahnimo duboko, sklopimo oči i na trenutak vratimo slike koje će nas zauvijek uz njega vezati… 


Inače, poslije obavljene dženaze Aldin Čenan je sve prisutne pozvao na kafu u svoj restoran Gonul Kahvesi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

Foto/Video: Ekskluziva.ba
Izvor: Hayat

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.