x

Turistička agencija ARD TRAVEL paketićima obradovala mališane Doma Bjelave u Sarajevu! 

Divan gest turističke agencije ARD TRAVEL iz Sarajeva! Osim specijalnih novogodišnjih ponuda putovanja, rukovodstvo ove agencije je pokazalo humanu stranu. Podjelom novogodišnjih paketića, turistička agencija ARD TRAVEL je stavila humanost ispred svega, a štićenici Doma za djecu Bjelave su se istinski obradovali vrijednim paketićima.

Turistička agencija ARD TRAVEL iz Sarajeva je baš u vrijeme kada ima najviše posla i kada su aktuelne novogodišnje ponude mislila i na mališane. Iako su navikli da redovno obraduju svoje klijente super aranžmanima putovanja, realizovali su projekat kojim su usrećili i one kojima je mali znak pažnje najpotrebniji. Iza ARD TRAVEL-a je uspješna godina poslovanja, ali osim uobičajenih novogodišnjih putovanja sa raznim popustima, akcenat su stavili na humanost. 


Naime, turistička agencija ARD TRAVEL je štićenicima Doma za djecu bez roditeljskog staranja "Bjelave" upriličila dodjelu paketića u  Importanne centru uz zabavu, muziku i maskote. Događaj je upriličen u saradnji sa  Importanne centrom i animatorima Geppeto, a mališani nisu krili radost zbog novogodišnjih paketa. Iz ove turističke agencije su poručili kako nije prvi put da njihova agencija bude dio neke od humanitarnih akcija, te da rado pomognu, koliko su to u mogućnosti. Kako su paketići dio novogodišnje radosti, agencija ARD TRAVEL je bar na ovaj način, jedan dan, izmamila osmijeh na licima mališana. 

.

.

.

.

.

.

.

.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.