x

Tužna vijest: Dječak Eman Salić izgubio bitku za život!

Eman Salić, mali fudbaler Mladosti sa Ilidže je izgubio najvažniju utakmicu, onu životnu.

Emanu je sredinom prošle godine dijagnosticiran rak koji je rijedak, a tužnu vijest o njegovoj smrti saopćili su na Facebooku iz njegovog kluba.

"Kako izgovoriti, a znati da je istina, kako izustiti a da suza ne poteče.

Preselio je na ljepši svijet naš EMAN, nažalost izgubio je najtežu životnu bitku sa kojom se borio kao da je bio od stijene.

Neopisivo tužna je spoznaja da te više nećemo gledati među nama, na zelenom terenu i sa svojim drugarima.


Utjeha je da te dragih Allah uzeo sebi, njemu si bio draži i to će biti naša jedina utjeha za ubuduće.

Emanovoj porodici želimo Sabur u ovim teškim danima za njih.

I na kraju Emane, hvala ti za svaki dribling, gol, radost, osmjeh koji su nam pružao, a naša vodilja će biti tvoja rečenica IDEMO OVO POBJEDITI BOLJI SMO.

Tvoja Mladost te nikad zaboraviti neće u to budi siguran naš EMANE - EMČO", napisali su na svojoj stranici OFK Mladost Ilidža.

Od Emana se putem Facebooka oprostio i Edin Džeko.(Radiiosarajevo)


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Srdačan pozdrav svima koji su pročitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a također tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim čovjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog čovjeka, ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedočenje u svim društvenim medijima jer sam mu obećao da ću ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da također možete dobiti posao i investirati u posao E-adresa: [email protected]