x

nedostaje joj sestra

Tužno i potresno: Sestra Merime Njegomir otkrila detalje posljednjeg razgovora sa pjevačicom!

Pjevačica Merima Njegomir preminula je 20. novembra u u 69. godini, poslije borbe sa kancerom pankreasa, koju je, nažalost, izgubila.

Merima je iza sebe sebe ostavila četvoro djece i sestru Ninu Pavić, koja se sada oglasila na svom Fejsbuku gdje je podijelila emotivnu poruku.

Ona je evocirala uspomene na posljednji razgovor sa njenom Meri, kako ju je zvala, i istakla da žali što nije uspjela da je vidi prije nego što je izgubila bitku sa opakom bolešću.


- Idu praznici, vrijeme želja. Ja imam samo jednu, da je to što sam te na sutrašnji vidjela posljednji put, a na jučerašnji posljednji put čula, bude ružan san. Tad si mi rekla da si dobro i da si samo malo umorna i da ti se spava i da ti javim svoje rezultate, brinula si. Rekla sam ti da ne brineš i da ću ja biti dobro samo ako ti budeš dobro - napisala je Merimina sestra.


- Odgovorila si: "Važi", a ja ti rekoh: "Spavaj, čujemo se", a onda su mi javili da si zaspala. Od tad su dani dugi, noći još duže, a jutro najtužniji dio dana jer se pitam da li sam budna ili spavam i kad će ovaj ružan san da prođe, predugo traje - napisala je Nina uz pjesmu "Zajdi, zajdi" koju je nekada pjevala njena sestra.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.