x

U Beogradu predstavljena knjiga bh. pisca Mirsada Pašovića!

U kući Đure Jakšica u Beogradu večeras je predstavljena peta knjiga bh. pisca Mirsada Pašovića "Adem zvani krst".

Promociji je prisustvovao veliki broj poštivalaca Pašovićevog lika i djela, Beograđana, ali i Sarajlija sa prebivalištem u glavnom gradu Srbije.

Promociji je također prisustvovao i savjetnik ambasadora BiH u Srbiji Zoran Perković.

Inače, knjiga "Adem zvani krst" govori o životu čovjeka kojeg je splet nesretnih okolnosti natjerao u svijet kriminala gdje ima nevjerovatan uspjeh.

- Kako se to carstvo brzo stvorilo tako je i otišlo kao kula od karata i glavni junak, iako čovjek van zakona postaje nama simpaticni gubitnik - kazao je Pašović za "Avaz".

U sklopu promocije knjige upriličeno je i potpisivanje, ali i kupovina knjiga na koju se odlučio veći broj prisutnih.

Podsjetimo, Mirsad Pašović napisao je i knjigu „Bosanski blećak“ koja je imala četiri izdanja i trilogiju „Huseinbeg“, „Drug Suljo“ i „Gospodin Sejo“.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Avaz/Foto: I. Kriještorac )

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Tko danas čita ovo svjedočanstvo, trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao neki vic, a drugi su rekli da je nemoguće. Ja sam Ruža Tomašić iz šibenskog kraja (Hrvatska). Sretno sam oženjen s dvoje djece i prekrasnom suprugom. S mojom se obitelji dogodilo nešto strašno, izgubio sam posao, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogla dobro brinuti o sebi i obitelji. nju i moju djecu u to određeno vrijeme. Uspio sam devet godina, nijedna supruga koja bi me podržala da se dobro brinem o djeci. Pokušavam poslati SMS poruku svojoj ženi, ali ona me sprečava da razgovaram s njom. Pokušavam razgovarati s njezinom prijateljicom i njezinom obitelji, ali još uvijek znam da bi mi netko mogao pomoći i poslao sam zahtjev kasnije tolikim tvrtkama, ali još uvijek me ne zovu, dok ne dođe vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti , Kad sam upoznao svog starog prijatelja kome sam objasnio sve svoje poteškoće, a on mi je pričao o velikom čovjeku koji mu je pomogao da se dobro zaposli u tvrtki Coca-cola i rekao mi je svoj šarmer, ali ja sam osoba koja nikad ne vjeruje u čaroliju, ali odlučio sam je pokušati i Drosagiede me uputio i pokazao mi što da radim u ova tri dana ručka čarolija. Slijedim sve upute i radim ono što je tražio od mene da učinim dobro. Drosagiede osigurava da je sve dobro prošlo i supruga bi me ponovno vidjela nakon divnog djela Drosagiede. Supruga me zove nepoznatim brojem i ispričala se i rekla mi je da joj stvarno nedostaje, a naša djeca i moja supruga dođu kući. I nakon dva dana kad mi je tvrtka poslala zahvalno pismo, sada sam uzorni menadžer tvrtke ovdje u SAD-u. Savjetujem da ako imate problema pošaljite poruku na ovaj e-mail: [email protected] ili WhatsApp na +2349014523836 ili Viber na +2349014523836 i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmi stvari zdravo za gotovo i oduzet će ti se. Želim vam najbolje.