x

U čemu spava vaš frajer? To će vam otkriti nešto o njegovom karakteru…

Prema riječima psihologinje Samanthe Rodman, ono u čemu muškarac spava otkriva kakav je njegov karakter. U nastavku teksta provjerite odgovara li opis vašem frajeru…

Pidžama

Vašem je frajeru najvažnija udobnost, a riječ je o vrlo pouzdanoj osobi na koju se uvijek možete osloniti. Muškarci koji spavaju u pidžami najčešće su privrženi svojim partnericama, njeguju porodične odnose i jako, jako uživaju u maženju, ističe psihologinja Rodman. U njegovom zagrljaju osjećaćete se sigurno i posebno, ali vrlo vjerovatno nećete imati ludi i nezaboravni se.s. Da, sramežljiv je!

Bokserice

U ovu kategoriju definitivno pripada najveći broj muškaraca iz vrlo jednostavnog razloga – to im je najjednostavnije rješenje za odlazak na spavanje. Ali i to puno govori o njihovom karakteru. Naime, prema riječima Samanthe Rodman ovi muškarci su vrlo jednostavni, vole sport, druženje s prijateljimaa i uvijek su spremni za akciju. Često su pouzdani u ljubavi, a u braku su dobri muževi i očevi i uz njih možete računati na materijalnu sigurnost.

Ništa

Spavanje bez ičega upućuje na izrazito seksepilnog muškarca željnog akcije i adrenalina. Ako frajer spava go, vjerovatno je da obožava putovanja i nova životna iskustva, a isto to vrijedi i za žene. Lud je za vezama na jednu noć, zgodnim ženama i dobrim seksom, kaže psihologinja Rodman. Ipak, super vijest je da i ovi muškarci mogu voljeti i zaljubiti se, ali se rijetko posvećuju samo jednoj ženi. Okolina ih često doživljava kao ekscentričnu osobu.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.