x

U Importanne Centru otvoren butik 5th Avenue: Ženska i muška kolekcija talijanskih brendova koja sve osvaja! (FOTO)

Na prvom spratu Importanne Centra u Sarajevu je upriličeno veliko otvorenje Multi-brand Concept Store-a 5th Avenue. U 5th Avenue se mogu pronaći brojne ženske i muške kolekcije talijanskih brendova. Butik je otvoren modnom revijom na kojoj su modeli nosili upravo kreacije 5th Avenue, a prve reakcije su više nego odlične. Svi su se uvjerili u praktičnost i jedinstvenost odjevnih komada koji osvajaju na prvi pogled.

5th Avenue

Zmaja od Bosne 7, Sarajevo 71000, Bosna i Hercegovina

061 201 652

Prvi sprat Importanne Centra se okitio jedinstvenim butikom čije su otvorenje popratili brojni domaći trendseteri kao i svi oni koji vole upečatljive i posebne odjevne komade kakvi se rijetko mogu sresti na ulicama.

Ljubitelji mode će biti apsolutno zadovoljni jer 5th Avenue ima sve ono što je potrebno da ne samo zablistate, već i da ste u udobnom i praktičnom za svaku priliku. Talijanski brendovi su nepogrešiv izbor za sve koji imalo vole modu i žele imati nešto kvalitetno na sebi, a 5th Avenue obiluje ženskom i muškom kolekcijom ovog brenda. 


Može se reći kako ljubav prema kvalitetnoj i jedinstvenoj modi najbolje prenosi priču o stilu koji prati 5th Avenue. Zavirite li između vješalica, pronaći ćete sjajne odjevne komade i modne detalje iz novih kolekcija popularnih brendova. Svjesni činjenice da glavnom gradu itekako nedostaje dobre muške mode, 5th Avenue  je podjednaku pažnju poklonio kako ženskoj tako i muškoj selekciji odjeće, a sve kako bi zadovoljio modno osviještenu publiku željnu nečega novog, drugačijeg i posebnog, nečega što zasigurno nećete često susretati šetajući ulicama.


Ne čekajte da saznate od drugih, već se na vrijeme uputite u 5th Avenue i spoznajte najbolje komade odjeće koji neće samo krasiti vaš garderober, već će biti komadi koje naučestalije i najradije nosite. 

5th Avenue je dostupan  na Facebooku i na Instagramu: 

https://www.facebook.com/5th-Avenue-367583047208761/

https://www.instagram.com/5thavenue.sarajevo/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Selma Muminović

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Kredit nudi 100% garancije Nudimo kredite i naše usluge su 100% zajamcene, kontaktirajte me odmah: E-pošta: [email protected] Whatsapp: +33 7 56 81 46 01