x

tragedija

U nesreći kod Novog Pazara poginula četiri mladića: Dvojica imali 21, a ostala dvojica 22 i 23 godine!

Četiri mladića poginula su u saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila u novopazarskom naselju Lukare na magistralom putu Novi Pazar - Ribariće koji vodi ka Crnoj Gori. 

Sva četiri osobe su muškarci, a vozilo kojim su upravljali je sa kraljevačkim registarskim tablicama.

Dvojica su imali 21, a ostala dvojica 22 i 23 godine. Inicijali stradalih mladića su: A. I, S. Đ, A. U. i M. H..


Foto: Indeks Online 

Do udesa je došlo zbog neprilagođene brzine vožnje i klizavog kolovoza, a učestvovala su tri vozila.

Vozilo marke VW  Golf novopazarskih registracionih oznaka započelo je preticanje i direktno se sudarilo sa vozilom marke VW Golf i Ford Mondeo, koja su se kretala iz suprotnog pravca.

Svi poginuli su se nalazili u automobilu marke VW Golf.


Kako prenosi Indeks Online u golfu se nalazila tročlana porodica. Teške povrede zadobio je vozač Golfa, koji je zadržan na hirurškom odjeljdnju Opšte bolnice Novi Pazar.

Njemu su konstatovane povrede glave, grudnog koša i noge.


Pored njega, u vozilu se nalazila i trudnica, koja je sa lakšim povredama takođe hospitalizovana u Opštoj bolnici Novi Pazar, kao i njen troipogodišnji sin.

Ostali učesnici udesa prošli su sa lakšim tjelesnim povredama.

.

.

.

Izvor: Kurir/Indeks Online 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bivši i ja smo prekinuli prije godinu i 2 mjeseca, a ja sam bila u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile prekinute. Pokušao sam doći do njega na društvenim mrežama, ali me maknuo s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i oni su mi rekli da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Svaki dan sam plakala i plakala jer sam ga jako voljela. Dok nisam rodila i beba nije imala godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla i nemam novca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala sestri i rekla joj svoj problem i rekla da zna za moćnu čaroliju koju je bacila dr alaba koja joj pomaže kad nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-pošte i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekla da će mi pomoći da razbijem čaroliju tako da će mi se moj muž zauvijek vratiti i da će biti moj. Bilo mi je veliko iznenađenje što se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čarobnjaku. Molim se da će dugo živjeti i raditi više od svog prekrasnog djela. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On ti može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili ga možete dobiti putem njegovog vibera/whatsappa: +1(425) 477-2744