x

U posjeti Bogdaninom rodnom gradu: Svi znaju kad Ceca stigne u Titel! (Foto)

Otkako se sin Svetlane Cece Ražnatović Veljko oženio bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić, njen rodni Titel je postao "centar svijeta", pa novinarske ekipe često posjećuju ovaj gradić u Bačkoj. I ekipa Kurira je u četvrtak provela dan u ovom vojvođanskom mjestu. Najprije smo obišli rodnu kuću snajke balkanske muzičke zvijezde koja će uskoro da se porodi.

Dan je bio tmuran, kiša je padala, a Rodića nije bilo kod kuće. Od njihovih radnika smo saznali da su Bogdanini roditelji Danijela i Bogdan na beogradskim pijacama, gdje prodaju piliće.

Budući roditelji za to vrijeme bili su u svojoj kući, koju su dobili na poklon od porodice Rodić. Njihova oaza mira nalazi se na vidikovcu odakle puca pogled na prirodne ljepote. Čim smo se približili kapiji, oglasili su se Veljkovi "tigrovi" - psi koje on uzgaja.


Foto: Kurir

Ražnatovići nisu napuštali svoj dom, pa ih nismo sreli, ali smo obišli čaršiju i porazgovarali s mještanima. Ljubazne komšije rado su govorile o Veljku i Bogdani, njenim roditeljima i sestrama.

"Viđamo Veljka i Bogdanu. Mnogo su slatki. Ne ispušta je iz ruku. Podsjećaju me na mene i moju suprugu kad smo bili mladi. Tako sam i ja bio šmeker. Vidite onaj brod, e, tu su se Bogdana i njene sestre igrale. Sad su velike i ozbiljne djevojke" rekao nam je mještanin Mirko, koji nije želio da ga fotografišemo.


Bilo je i onih koji su rado pozirali pred objektivom fotografa. Jedan od njih je i Miodrag Antić Bomba.

"Sad svi pričaju o Titelu. Čuo sam da je Ceca bila na slavi Đurđevdan kod prijatelja. To je baš lijepo. Zapravo svi znaju kad je Ceca u Titelu, tada mnogi idu ispred kuće Rodića da je vide. To je jedna divna porodica, o kojoj imam samo riječi hvale" rekao nam je Bomba i pokazao nam gdje je centar Titela.

Tamo smo u lokalnoj kafani zatekli mještane Miloša, Branka i Vladimira, s kojima smo se siti ispričali.


"Ovo je centar našeg mjesta. Vidite one dvije trafike? Tu Veljko maltene svaki dan dolazi. Dva mjeseca je tu bio za vrijeme vanrednog stanja. Divan dečko", kaže Branko, a nadovezuje se Miloš, inače, bivši novinar.

"Bogdana je igrala košarku i išla na utakmice u Zrenjanin i Beograd. Dvije godine su djevojke iz Titela bile prvaci Srbije. Sad je porodična žena" kaže Miloš.

Njihov prijatelj zna šta bi se desilo ako bi Ceca prošetala kroz njihov grad.

"Bila bi gužva. Velika Gospojina, 28. avgusta, slava je Titela. Tu se postavi bina i dolaze pjevači da nastupaju. Lijepo bi bilo da i Ceca održi koncert", smatra Vladimir.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.