x

U Sarajevu otvoren Barber shop Brezar: Po svemu drugačije mjesto, pronađite svoj stil! (FOTO)

Sarajevo je dobilo sve, samo ne običan Barber shop Brezar. Na sjajnoj lokaciji Stupska 3., odmah na glavnoj saobraćajnici pored Gasprom benzinske pumpe iz pravca Ilidže prema gradu, smješten je Barber shop Brezar, čiji je koncept osmišljen po svjetskim standardima. Barber shop Brezar je svojim otvorenjem podigao ljestvicu korak više, budući da je ovo nešto drugačije sa skroz novom dimenzijom. Upravo Brezar predstavlja najveći mogući nivo barber shopa na ovim prostorima. 

Brezar Barber Shop

Stupska 3, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Barber shop Brezar je ne samo mjesto gdje ćete dobiti najbolju frizuru, izgraditi sopstveni stil, već i mjesto gdje se može sjesti sa društvom, popiti piće, kafa i slično. 

Korak više u svemu jeste i stolni fudbal, pikado, tako da u konačnici ovo mjesto predstavlja pravi muški klub. 

Kada se kaže Barber shop Brezar svakako da je to nešto još neviđeno na našim prostorima, a kao rezultat toga svakako su i čestitke ljudi sa svih strana svijeta. Iza ovog sjajnog projekta koji će obradovati sve muškarce stoji nadaleko poznati i nagrađivani Barber shop master i vlasnik Igor Brezar. 


Barber shop Brezar se nalazi u sklopu Akademije Brezar. Svi gosti će biti dočekani u prijatnom, posebno uređenom ambijentu, gdje profesionalni tim sa dugogodišnjim iskustvom Vaše zamisli o savršenoj frizuri i bradi sprovodi u djelo. Bitno je spomenuti kako će se ovdje organizovati razne prezentacije iz frizerske struke. 

Već pri prvom dolasku u Barber shop Brezar ćete shvatiti kako je ovo mjesto rezervisano za muškarce koji žele modernu frizuru, brijanje i maksimalan komfor. Barber shop Brezar sa ležernom atmosferom i sa najboljim stilovima koji otkrivaju Vaš šarm čeka na Vas. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.