x

U Sarajevu otvoren Beauty centar Madam Me: Sve za uljepšavanje na jednom mjestu! Svjetsko, a naše! (Foto)

Potpuno novo u gradu Sarajevu. Madam Me Beauty centar je otvorio svoja vrata i predstavlja sve za uljepšavanje na jednom mjestu. Najnoviji aparati i metode po svjetskom standardu za uljepšavanja sada su na dohvat ruke svim Sarajlijama. Profesionalno iskustvo će vam pružiti neodoljiv osjećaj ljepote iznutra i izvana. 

Beauty Centar Madam Me

Omladinskih radnih brigada, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

033 467 684

U periode korone kada se sve zatvara, u Sarajevu se dešava nešto lijepo i pozitivno. Vlasnici su hrabro uložili značajna sredstva i otvorili veliki beauty centar koji pomijera granice u svojoj sferi. Madam Me Beauty salon će bez sumnje biti baza za sve djevojke, žene, kao i muškarce koji brinu o svojoj ljepoti, a opus ponude je prebogat, tako da ćete sve pronaći na jednom mjestu.


Vrhunski usavršen tim stručnjaka, u ekskluzivno uređenom i iznimno ugodnom prostoru studija uz optimalne cijene usluga, u mogućnosti je korisnicima ponuditi najkvalitetniju i potpunu njegu. Usluge koje Madam Me beauty salon nudi su sljedeće: tretmani lica i tijela, pedikir i manikir, estetska dermatologija, profesionalna šminka, frizerske usluge, kozmetičko izbjeljivanje zuba, hi-fu 4D ultratherapy, hidžama, solarijum, trajna epilacija, depilacija, masaža tijela, kriolipoliza, madeoterapija, X bodi trening.


Madam Me beauty salon korištenjem najmodernijih kozmetičkih aparata i najkvalitetnijih preparata renomiranih proizvođača želi postati nezaobilazan centar svake žene u potrazi za lijepim i njegovanim licem i tijelom, zdravijim i kvalitetnijim životom. Dosljedno ispunjavati želje, potrebe i očekivanja korisnika, brinuti o ljepoti, njezi i zdravlju njihovog lica i tijela te pružiti najkvalitetniju uslugu da bi njihov život učinili sretnijim i zadovoljnijim osnovni je cilj studija.


Pristupačno, ljubazno i prije svega visoko educirano osoblje Madam Me beauty salona garantuje vam privatnost i intimu tijekom tretmana. Tim usmjeren prema vašem zadovoljstvu i punoj učinkovitosti tretmana, te užitku u tretmanima za uljepšavanje, njegu i zdravlje daje sve od sebe da s osmijehom na licu napustite salon, puni pozitive.


Sarajevo je u moru salona za uljepšavanje otvorenjem Madam Me beauty salona podiglo ljestvicu u svojoj branši, stoga nema sumnje kako ćete se uvjerite u kvalitet i najnovije sprave i metode. Svi ste dobrodošli. 

Madam Me beauty centar je na Instagramu i Facebooku: 
https://www.instagram.com/beauty_centar_madam_me/?igshid=5db11m7la88l
https://www.facebook.com/Madam.Me.Beauty.Salon

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.