x

U Sarajevu otvoren Shisha Lounge Champs Elysees: Posjetioci uživali u pjesmi Emraha Emše! (GALERIJA)

Sarajevo je od ove subote postalo bogatije za Shisha Lounge Champs Elysees. Na sjajnoj lokaciji u ulici Kranjčevićeva 43 moći ćete uživati u jedinstvenom ambijentu i najboljim nargilama. Osjećaj koji ovaj lokal pruža je uistinu poseban, kakav još niste doživjeli, a mnoštvo posjetioca je već prve večeri uživalo u sjajnim izvedbama Emraha Emše. 

Shisha Lounge Champs Elysees

Kranjčevićeva 43, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

062 041 356

 Shisha Lounge Champs Elysees je otvorio svoja vrata. Velikom otvorenju je kumovao mladi pjevač Emrah Emšo koji je napravio sjajnu atmosferu. Sam naziv ovog lokala simbolizira na  bulevar u Parizu. Simbol je velegradske raskoši u kojem se nalaze ulične kavane, luksuzne trgovine, hoteli, restorani, kazališta, muzeji i raskošne palače... Upravo pravu raskoš i nešto drugačije i posebno kada su u pitanju ovakvi lokali u Sarajevu nudi i  Shisha Lounge Champs Elysees.


Shisha Lounge Champs Elysees je mjesto gdje ćete moći uživati u najboljim nargilama i okusima, sve to na sjajnoj lokaciji. Sama lokacija je pun pogodak, dok je sami ambijent opuštajući i pozitivno djeluje na sve goste. 


Na vama je da dođete, opustite se u prijatnom ambijentu i zaboravite na svakodnevni stres. Tokom dana ili večeri, momenti u  Shisha Lounge baru Champs Elysee će definitivno ostati u vašem pamćenju, te ćete s ponosom pričati o njima.


Fantastične ponude su već spremne, stoga se nećete pokajati ako već prvom slobodnom prilikom posjetite novo mjesto u gradu. 
Posjetite Facebook stranicu novootvorenog objekta: 
Champs Elysees Shisha Lounge

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.