x

U subotu premijera "Savršenog zločina": Joca Stefanović i Aca Živanović uradili klubski hit za Armina Mešanovića!

Talentovani Armin Mešanović je pjevač koji je svojim prepoznatljivim i jedinstvenim vokalom zadobio pažnju bh. javnosti, a koliko se dopao širokim narodnim masama, naročito na svirkama koje pravi sa svojim Triple X Bendom, najbolje dokazuje to što su njegovi termini gostovanja popunjeni nekoliko mjeseci unaprijed. Na projektu koji će u subotu predstaviti publici je radio najviše do sada, jer baš u vrijeme ekspanzije želi da ponudi nešto kvalitetno. Tako će u subotu u 18 sati premijerno predstaviti novu pjesmu "Savršen zločin" za koju je radio i spot, a na kojoj su radile njegove kolege Joca Stefanović i Aca Živanović. 

Aca Živanović, Armin Mešanović, Joca Stefanović

Armin Mešanović ima ono za čim žude mnoge pjevačke nade, a to je karakterističan vokal i emociju u glasu. Samim time nije trebalo dugo vremena da se baš on istakne kada su u pitanju muzička natjecanja u kojima je učestvovao, a osim visokih plasmana koje je osvajao, te drugog mjesta, oduvijek je važio za miljenika publike. Svoj put je nastavio graditi hrabro i polako, prije svega kvalitetom. Nigdje nije želio da žuri, a svim projektima koje je radio uvijek se detaljno posvećivao, želeći da sve izgleda perfektno do najsitnijih detalja. Stoga se očekuje da njegova nova pjesma koju predstavlja u subotu u 18 sati bude korak više u njegovoj karijeri i priču podigne na veći nivo. 


Pjevač iz Goražda je spremio pravu klubsku pjesmu, koja bi mogla osvojiti sve ljubitelje dobre muzike. Armin ništa nije pepuštao slučaju, pa je za novu numeru angažovao kolege iz Beograda Jovana Jocu Stefanovića koji je radio aranžman i Aleksandra Acu Živanovića koji je radio muziku. Tekst za pjesmu "Savršen zločin" je pisao Marko Popović, dok se Marko Arsić pobrinuo za spot od kojeg je napravio pravu mini filmsku priču. Kako se čini Armin Mešanović će zajedno sa svojim Triple X Bandom ovom pjesmom zaraziti sve ljubitelje dobrog ritma, stoga budite spremni na nešto potpuno drugačije. 


Zapratite Armina putem društvenih mreža Facebook i Instagram: 

https://www.facebook.com/armin.mesanovic.773

https://www.instagram.com/mesanovicarmin/

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.