x

luksuzna vila sa bazenom i salom za proslave, idealna za opuštanje i zabavu

U Vilu Atila nadomak Orašja dolaze iz BiH, Hrvatske i Srbije: Mjesto koje je postalo atrakcija! Bazen, đakuzi u dnevnoj sobi, sala za proslave...

Kažu da se dobar glas daleko čuje, a mi bismo rekli dobro mjesto još dalje. Stoga i ne čudi što se za Vilu Atila koja se nalazi u Čović polju nadomak Orašja pročulo naširoko, pa su njeni gosti iako je otvorena tek krajem aprila, ne samo iz BiH, već i Hrvatske i Srbije. Prava je to oaza mira koja sa raznolikim sadržajem pruža čisti hedonizam. Sve za opuštanje i zabavu nalazi se na jednom mjestu, a sami boravak učiniti će da barem nakratko pobjegnete od stresa, te sebi i svojoj ekipi omogućite rajski mir. 

.


Vila Atila

066 257 257

Vila Atila je daleko od gradske gužve. Sa svojom lokacijom nadomak Orašja, odlično je pristanište za goste iz tri države. Ono što je čini posebno primamljivijom jeste što u svom sklopu nudi i salon za zabave, tako da će Vaš boravak u njoj dostići neki veći nivo i sam boravak učiniti bogatijim. S druge strane, Vila je dovoljna da okupi Vaše najmilije s obzirom da ima 5 soba sa velikim bračnim krevetima. A "šlag" na tortu jeste đakuzi u dnevnoj sobi sa pogledom na vanjski bazen. 


Jedinstveno mjesto u Orašju - Vila Atila je pravi mali raj luksuza i privatnosti. Vila posjeduje veliko dvorište sa bazenom, dječijim igralištem i setom za roštilj. Iako je daleko od gužve, Vila je ograđena zidinama koji svim gostima pružaju da privatnost sačuvaju samo za sebe. 


Ugođaj koji Vila Atila pruža je uistinu na vrhunskom nivou, a kada se odlučite da ona bude Vaša baza mira, vremenske prilike ne moraju da vas brinu. Naime, bazen sa vodom od 30 stepeni i još mnogo raznovrsnog sadržaja ostaviće na vas odličan utisak i tokom jesenskih dana. Kraj bazena će Vas dočekati i udobne ležaljke i popularne "jaje" ljuljačke, a i Vaši mališani će pronaći kutak za sebe na dječijem igralištu.


Senzacija kada je u pitanju predivna Vila Atila i ono što će na sve goste ostaviti najveći utisak jeste poseban objekat sa salom za ručavanje i zabave. Sa punim frižiderom luksuznih pića, kvalitetnim ozvučenjem i barom, sala je idealna za proslave i žurke. Riječ je o ekskluzivnoj opremljenoj sali za sve vrste svečanosti. Sa okruglim elegantnim stolovima kapaciteta je do 80 osoba, sa barskim stolovima preko 100 osoba, a kapacitet dvorišta može da primi i do 300 osoba i pogodan je za veća slavlja. Dakle, Vila Atila je ujedno mjesto gdje možete praviti razne vrste događaja. 


Čari Vile Atila svakako ćete spoznati i po komforu koji ista pruža. Prije svega tu je prostrani dnevni boravak, ali ne bilo kakav. U njemu se nalazi đakuzi s pogledom na bazen i dvorište, pa ćete s ovakvim iskustvom spoznati novi "level" opuštanja i osjećati se kao da boravite u najprestižnijim hotelima. U sklopu moderno opremljenog dnevnog boravka se nalazi i kuhinja koja će ispuniti sve vaše prohtjeve. 


Baš poput dnevnog boravka i ostatak Atila Vile je opremljenom moderno i luksuzno. Svaka od 5 soba sa velikim bračnim krevetima ima smart TV, a svaka od njih pruža posebnu čaroliju i duh mira. Vila Atila je pažljivo opremana i pazilo se na svaki detalj, a različiti motivi zidova, zasebnih kutaka za odmor, komfornog namještaja premašuju sva očekivanja. 


Doživite novu dimenziju odmora, opuštanja i dobre zabave.
Vila Atila čeka na Vas. 

Kontakt: 066 257 257 ili 066 376 375

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.