x

U Zenici održan Internacionalni festival plesa! (GALERIJA)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra

Plesni klub Iskre iz Zenice bio je organizator Internacionalnog festivala u modernom plesu. Festival se održavao u Areni Husein Smajlović gdje su se predstavili takmičari iz raznih država. Preko hiljadu takmičara i zanimljivih plesnih tački borili su se za prva mjesta. Takmičenje je prošlo u najboljem redu uz sudce iz Hrvatske i BiH.

Plesni klub Iskre postoji već osam godina, a ovo je samo jedan u nizu njihovih uspješnih projekata .

Internacionalni festival je prvi put bio u Zenici i odziv na isti je bio ogroman. Organizatorica Belma Šarvan je uspjela da okupi hiljadu djece i omladine na jednom mjestu i u jednom danu a djeca su mogla da uživaju i da se druže i zabavljaju.

Grad Zenica i gradonačelnik Fuad Kasumović su podržali ovaj projekta koji će se svake godine održavati Zenici a za sljedeću godinu najavljuju festival na Dan zaljubljenih.

Naravno uz pomoć sponzora MKF Lider, apoteke Pharmacija, multiplex Ekran, alfa Romeo klub Zenica, Almy D.O.O, Preminger, Arena Zenica, VF centar, Frizerski studio Šiki Miki ovaj događaj je prošao u najboljem redu. Plesni klub Iskre i roditelji djece kao i djeca su pokazali kako su divni domaćini i dali su sve od sebe da organizacija bude na zavidnom nivou još jedan od pokazatelja da je na prvom mjestu ljubav i druženje pa sve ostalo .

Svim učesnicima velike čestitke i veliko hvala što su posjetili takmičenje i prelijepu Zenicu.

Foto: Sačak Ismir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.