x

Udala se Zvezda Granda, pa šokirala izjavom: "Sutra ću da se razvedem"

Tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" vrcava Ivana Bogićević pjevala je hit "Bidermajer" i stihove "Neću, neću da mi budeš frajer, prvi frajer pa odmah bidermajer", a onda je preko noći ipak riješila da iste i demantuje.

Finalistkinja ovogodišnje sezona najgledanijeg takmičenja prvi put u životu obukla je vjenčanicu, a svojim fanovima pohvalila se video snimkom na kom pozira u dugoj bijeloj haljini.

- Da li se udajem? Šta mislite?- upitala je svoje pratioce koji su iznenađeno pisali da se nadaju da to nije istina, budući da ima svega 20 godina.


Redakcija našeg portala kontaktirala je pjevačicu i saznala da je ipak riječ o snimanju novog spota, za čije potrebe je prvi put i obukla venčanicu.

- Lijep je osjećaj biti u vjenčanici. Udaću se samo da bih je ponovo obukla i sutra ću da se razvedem - s osmijehom je rekla Ivana i dodala da jedva čeka da publika vidi kakav je spot snimila za njenu prvu pjesmu u njenoj karijeri.


Zanimalo nas je i da li postoji neki momak koji bi mogao postati suprug u skorijoj budućnosti, a njen odgovor je nasmijao sve.

- Samo na vidiku ima momaka, a tu neka ostane i do daljnjeg- našalila se pjevačica.

.

,


(grand.online)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.