x

neočekivano

Ugašen jutjub kanal Bake Praseta: Imao je preko 2 miliona pratilaca, svi se pitaju šta je glavni razlog!

Kanal Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, na društvenoj mreži "Jutjub" jutros je ugašen.

Naime, pomenuti kanal brojao je preko 2.000.000 pratilaca, još uvijek nisu poznati detalji njegovog gašenja.

Dugo se spekulisalo o sadržaju koji Bogdan plasira na svom kanalu, pa korisnici društvenih mreža komentarišu da je to jedan od mogućih razloga.


Jutjuber je prošle nedjelje bio na saslušanju zbog navodnih optužbi koje je protiv njega podnio vlasnik Pinka Željko Mitrović, a istražni organi navodno vode više predmeta protiv Bake Praseta, između ostalog, sumnjiči se za utaju poreza.

.

..

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Da li ste žena koja traži plod utrobe, želite čuti bebine glasove, ali više niste mogli uložiti napor, dr. Lola će vam pomoći da dobijete svoje dijete, ja sam se suočila sa sličnom situacijom kada čovjek svjedoči da je njegova velika čaralica Dr.Lola pomogla da se njegova voljena žena vrati kući nakon 9 mjeseci razdvojenosti, pružam ruku Dr. Lola mi je objasnila stanje, rekla da ne plačem više i pripremila biljni napitak za me koju sam uzela i kada sam bila u trećem mjesecu trudnoće s blizancima, sada sam ponosna majka. kontaktirajte dr. Lolu, čarobnjaka za svaku situaciju u životu, on je dobar čovjek i vjerujem da će vam pomoći da vratite mir u svoj dom. Viber ili WhatsApp: +2348069288604 ili Email: [email protected]