x

Ugostio si najvećeg delikventa u državi! Ajfonka otkrila sve o hapšenju: Morala sam nešto nenormalno da uradim!

Tijana Ajfon je gostovala kod Ognjena Amidžića pa je istakla da je ugostio najvećeg delikventa u državi.

"Ugostio si najvećeg delikventa u državi. Mene privlače stvari koje nisu normalne, taj čamac govori sve. Uvijek sam morala nešto nenormalno da uradim", rekla je Tijana.

"Ja sam na slobodi, dok se ne dokaže suprotno. Nisam optužena ni za šta.", rekla je Tijana.


"Bila sam 27 dana u pritvoru. To je nešto najgore što može da ti se desi. Podnijela sam sve kao da nisam žensko, bila sam jaka psihički. Ne kajem se ni za šta što mi se desilo. Ovo je bila velika škola za mene, u svakom smislu te riječi. Naučila sam mnoge stvari i vidjela ko su pravi prijatelji. Najteži trenutak u zatvoru mi je bio da, ako do srijede stigne poziv za sud, onda mi se produžuje pritvor, ako ne, onda ga ukidaju."


"Ja sam bila anksiozna, vodila sam dnevnik gdje sam napisala da rođendan neću dočekati u zatvoru. Ja sam bila u fazonu da ljeto ne mogu da provedem tu, ne mogu više. Bukvalno mi je kroz glavu prolazilo kako ću da izađem, ne kažem da bih željela da se ub.jem, ali gledala sam da li imam staklo, da nekako sebi naudim da bih izašla. Svašta vam prolazi kroz glavu, ali sam ostala jaka psihički.", rekla je Ajfonka u emisiji "Amidži šou".

"Osobe koje su bile u čamcu su zaslužne za to što sam bila u pritvoru. Ne bih kometarisala te djevojke. Ja sam svoje odradila i to je to", rekla je ona.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.