x

Unique’e Luxury: Luksuzni brend parfema iz Turske od sada i na našem tržištu!

Unique’e Luxury je turski niche brend mirisa (dizajniran u Kaliforniji i proizveden u Turskoj) koji je osnovan 2017. godine. U vrlo kratkom vremenu (6 godina), unatoč negativnim posljedicama pandemije, Unique’e Luxury  je postao dobro poznat brend u svijetu parfema. Ekskluzivni zastupnik i uvoznik na našem tržištu ovog prestižnog brenda je Parfimerija GS gdje od sada možete poručiti ove ekskluzivne mirise. 

Ovaj brend ima sve veću globalnu reputaciju zbog svoje jake i jedinstvene vrhunske mješavine parfema, a tu je i njegovo luksuzno pakiranje i vrlo dobar pre- ipostprodajni odnos. Rijetke mješavine čine brend jedinstvenim, a vrhunski kvalitet i opsesivna pozornost na detalje cijelu stvar čine luksuznom. Od februara 2023. njihova kolekcija ima 15 mirisa. Sve su unis.x, sastavljene od sastojaka vrhunske kvalitete, izrađene ručno s ekstremnim načinom rada. Svaki miris ima duboke, snažne i bogate note, i tako svaki postaje kutija s blagom za svog korisnika.


- Oduvijek imam strast prema mirisima i ovisan sam o kvaliteti. Sada sam imao priliku spojiti oboje. U jedinstvenom luksuzu, koristimo najkvalitetnije dostupne sastojke i radimo s njima. Osim toga, naše boce, poklopci, naljepnice, kutije i sav drugi pomoćni kolateralni materijal koji se koristi u našem proizvodnom procesu je vrhunske kvalitete. Dakle, nudimo Unique’e luksuzne mirise u kojima ćete se osjećati najbolje. Svaki miris u našoj zbirci ima snažnu osobnost. Stvarno želimo biti ikona u svijetu parfimerije s našom kvalitetom i dugotrajnošću izvedbe - kaže je Serhat Okyay, osnivač Unique’e Luxury brenda mirisa.


Jedinstveni luksuzni parfemi brenda i globalno voljeni su Crush On Me, Kutay, Beverly Hills Exclusive, i Akdeniz. Osim ovih, Chocolate Makes Me Happy i Istanbul su među najprodavanijima.

- Svaki miris je jedinstven i luksuzan, tako smo ga i nazvali - “Unique’e Luxury” s namjerom da pošalje poruku našim kupcima. Kad nose naše parfeme, osjete kvalitetu i razliku. Budite spremni na brojne komplimente iz vaše okoline! Mi smo iz Izmira; grad nazvan 'biserom' Egejskog mora.’ Na putu smo da postanemo biser u svijetu parfema – kaže Selim Ozen, također osnivač brenda.


Unique’e Luxury mirisi sada su dostupni u više od 30 zemalja širom svijeta. Stopa rasta popularnosti ovog brenda je vrhunska.

Unique’e Luxury mirisi od sada su dostupni i kod nas na našem tržištu, a iste je moguće poručiti putem stranica Parfimerije GS: 
https://www.instagram.com/gsparfimerije/
https://www.facebook.com/gsparfimerije

.

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.