x

iznijeli sav prljav veš iz burne veze

Uplatio si mi 30.000 i ostavio me kao klošarku: Maja i Janjuš u brutalnom klinču!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš žestoko su se sukobili tokom glasanja za najvećeg licemjera u Zadruzi.

- Irma, nisi licemjerna, ti si najomraženija. Nemaš ni jednu dobru osobinu. Ono što je Dalila, ti si omraženija od nje. Gruja stigne mu slika, a on kaže da nema nikakva osjećanja. Poslije sat vremena kaže da ga je prošlo. Mina isto, budaletina. Ova Maja se bar borila, ti si mutava kao pokisla kokoška. Neću da pričam o ovoj (Maja) koja je tragedija svih tragedija. Filip Car je najveći licemjer prema meni. Puštam i neću da se miješam. Maja prema meni, baš iz razloga što je čovjek rekao kako se ponašala dok smo ona i ja bili zajedno - govorio je Janjuš.


- Ti nemaš pravo glasa nakon svega što si mi uradio. Ja vidim tvoji dobru namjeru kad su naše svađe u pitanju, ali uradio si mi gore stvari. Kad si mi uplatio 30.000 i ostavio me kao klošarku, ispao si najveći licemjer - ubacila se Maja.

- Kako da ne, neka bude, ne zanima me. Na trećem mjestu je Dalila, ajde što je uradila šta je uradila, ali da poslije svega neko drugi bude kriv i da ima opravdanje da i dalje pljuje njega, nikad mi neće biti jasno. Baš juče jedna situacija i govori mu šta on njoj radi, nisam vidio u životu - nastavio je košakaraš.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.