x

Upucan Relja Popović: Odstranili mu bubreg i slezinu!

Relja Popović uživa u ljubavi sa Nikolijom Jovanović, sa kojom ima i kćerku. Međutim, malo ko zna da je ovaj popularni reper bio upucan u stomak kada je imao 19. godina.

Incident se dogodio 2008. godine, kada je kao maturant ugostiteljsko-turističke škole, Relja bio ranjen hicem iz pištolja u stomak. Navodno je reper vrijeđao drugaricu jednog revolveraša, u bifeu u blizini škole.

Operisan je u Urgentnom centru, gdje su mu ljekari boreći se za njegov život odstranili bubreg i slezinu. Dotičnog revolveraša je policija odmah nakon ovoga uhapsila zbog pokušaja ubistva.


Nedavno je Relja ispričao da ga je ova situacija navela da upiše glumu na FDU. Iako je prošao u uži krug, nije primljen na fakultet jer su se mnogi bojali da nije fizički spreman na takav korak. Potom je privatno završio glumu, ali ne može da prežali što se više nije bavio glumom, prenosi Pulsonline.

Relja u javnosti rijetko kada govori o svom privatnom životu, ali poznato je da su mu Nikolija i njihova kćerka dvije najveće radosti.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.