x

završio u URGENTNOM

Uragankin bivši pao sa motora: Išla mu krv na usta, rebra naprsla, cijeli u zavojima!

Nikola Đorđević, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", u javnosti takođe poznat i kao doskorašnji emotivni partner popularne pjevačice Sanje Vučić iz grupe "Hurricane", doživio je tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio ozbiljne povrede, saznaju beogradski mediji.

Nikola je, pišu mediji, prije nekoliko dana zajedno sa svojom novom djevojkom pao s motora, pri čemu se ozbiljno povrijedio - hitno je zbrinut u Urgentnom centru, gdje je sav završio u zavojima, a ukoliko mu se zdravstveno stanje ne bude popravilo u narednih nekoliko dana, očekuje ga zahtjevna operacija.

Nikola je ispričao šta se tačno desilo kada je sa djevojkom i društvom motorima uputio ka Krupanjskom vrelu.


- Krenuli smo ka Smederevu, kretali smo se putem sa prvenstvom prolaza kada nam je auto sa sporednog puta, sa znakom stop isjekao put. Počeo sam kočiti i pri naglom kočenju motor se propeo na prednji točak i prevrnuli smo se, djevojka je odletjela naprijed, a ja sam se držao rukama za volan i udario glavom u beton, a motor je pao preko mene. Ležao sam neko vrijeme na stomaku, pa sam se okrenuo na leđa, podigao vizir da udahnem vazduha, skinuo kacigu i ustao, adrenalin me je pucao... Nisam osjećao nikakve bolove, djevojka je ležala na podu - u dahu priča Nikola i nastavlja:


- Jako sam se uplašio za nju, bila je bez svijesti. Prišao joj, skinuo kacigu, podigao i ubacio u auto kod drugara koji se slučajno našao tu u trenutku te nezgode. Nju je on odvezao u bolnicu. Ja sam podigao motor, sjeo i krenuo da idem ka kući po auto. Na pola puta ka kući sam osjetio jake bolove u predjelu ramena, grudnog koša, osjetio sam ukus gvožđa u ustima, krv mi je išla iz usta... Došao sam kući, ostavio motor i sjeo u auto, otišao u urgentni.


Tamo su mu, objašnjava dalje, ozbiljne povrede.

- Rame i ključna kost su mi se pomjerili, otišli iz ležišta i pod otokom su velikom, naprsla su mi dva rebra. Za četiri dana idem ponovo na kontrolu, u slučaju da otok ne spadne moraću da idem na operaciju, ugradnju šrafova i šipki - kaže na kraju Nikola.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.