x

Urnebesno: Ni LeBron ni Durant nisu htjeli Hardena

LeBron James i Kevin Durant, kapetani svojih momčadi koje će nastupiti na All-Star utakmici, obavili su biranje ostatka momčadi za dvoboj koji se igra u Clevelendu, u noći s 20. na 21. februar po srednjeeuropskom vremenu.

Biranje je postajalo sve zabavnije kako se bližilo kraj, jer ni jedan od kapetana nije želio među svojim rezervama odabrati Jamesa Hardena. Durant je izbjegavao svog donedavnog suigrača iz Brooklyna jer se s njim nije razišao u dobrim odnosima.

Podsjetimo kako je Brooklyn s Philadelphijom ovog tjedna napravio „trade“ u kojem je Harden napustio Netse, a Durantov osvrt na tu razmjenu je bila rečenica „lijepo je što imamo igrače koji žele biti dio naše momčadi“. Inače, novi igrači Brooklyna su postali Ben Simmons, Seth Curry i Andre Drummond.


I tako je Durant uporno za rezerve uzimao bilo koga samo da nije Harden, dok je LeBron James ‘potpirivao vatru’ i također izbjegavao Hardena kako bi Duranta dovodio u sve neugodniju poziciju. Durant je ostao dosljedan do kraja te je kao svoj posljednji izbor imao Rudyja Goberta ili Hardena te se odlučio za francuskog centra iz Utah Jazza, dok je Harden kao posljednja opcija sam od sebe otišao u sastav kapetana Jamesa.

Inače, LeBron James je u prvu petorku kraj sebe još izabrao Giannisa Antetokounmpa, Stephena Curryja, DeMara DeRozana i Nikolu Jokića. Kevin Durant zbog ozljede neće igrati, a u njegovoj su petorci Joel Embiid, Ja Morant, Jayson Tattum, Andrew Wiggins i Trae Young.


Rezerve u sastavu Jamesa su Luka Dončić, Darius Garland, Chris Paul, Jimmy Butler, Donovan Mitchell, Fred VanVleet i James Harden, dok su rezerve u Durantovoj momčadi Devin Booker, Karl-Anthony Towns, Zach LeVine, Dejounte Murray, Khris Middleton, LaMelo Ball i Rudy Gobert.

Cleveland je ove sezone domaćin All-Star vikenda, a utakmica Jamesove i Durantove momčadi počinje u 2 sata, po srednjeeuropskom vremenu, u noći s nedjelje na ponedjeljak (s 20. na 21. februar).


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.