x

u centru novog skandala

Uroš pjevao u krcatoj kafani u Beogradu: Radio sam svoj posao, gazde treba da razmišljaju o koroni!

Pjevač Uroš Živković pjevao je sinoć, 30. janura, u jednoj kafani u Beogradu, gdje je na njegovom nastupu bio veliki broj ljudi, žargonski rečeno, bilo je krcato, uprkos propisanim mjerama povodom sprečavanja širenja korona virusa.

Živkovićev nastup bio je najavljen na Instagram profilu kafane "Klub narodnjaka", ali na snimcima koji su tokom noći objavljivani, pisali su: "Bilo nekada", opravdavajući se da nastup nije održan prethone večeri, kada i jeste, već prije pandemije.

Uroš je priznao da je pjevao, a na profilu kafane se "peru" da je nastup "bio nekada".


Kontaktirali smo Živkovića ovim povodom i on nam je potvrdio da je 30. januara nastupao u prijestoničkoj kafani, piše Telegraf.

Živkoviću smo naglasili da je na njegovom nastupu bio veliki broj ljudi, bez poštovanja socijalne distance i ostalih propisanih mjera, na šta nam je on rekao da bi o tome trebalo da brinu gazde kafana, a da je on samo radio svoj posao.


- O tome ne mogu da pričam, jer ja to ne određujem. Pozvan sam tamo da nastupam, a o poštovnju mjera ili ne, to nije do mene. To nema veze sa mnom, to moraju da se pitaju gazde kafana ili ko već, pozvan sam tamo da nastupam, nisam određivao koliko će ljudi biti - rekao je Uroš.


Živkovića smo pitali da li se prije zakazanog nasupa raspituje da li će biti ispoštovane propisane mjere, kao i da neke njegove kolege ne žele da rade, jer epidemiološka situacija nije bezbjedna, navodi Telegraf.

- Mislim, radio je cijeli grad juče, a ne samo ta kafana u kojoj sam ja nastupao. Svaka čast i što nekeo neće da nastupa, ali opet kažem pozvan sam tamo da nastupam i moje je da dođem i odradim posao, a sve ostalo je do gazde koji drži kafanu, on treba da razmišlja o poštovanju mjera i koroni - rekao nam je pjevač.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.