x

ostavila ga

Uzela mu novac pa ga otkačila! Nadežda progovorila o paklu sa Tomom - nikada se on neće skrasiti, na kraju će se smuvati sa Draganom

Samo sedam dana od početka "Zadruge" Nadežda Biljić je javno ostavila oca svog djeteta - Tomislava Panića!

Ona je na Instagramu napisala da je primjetila da nešto postoji između Tome i Dragane Mitrović i da zato više neće ni da čuje za njega!

- Želim da obavijestim sve ovako javno da Toma i ja više nismo zajedno! On je sebi našao utjehu u Dragani, ja se sada povlačim iz svega jer ne želim da učestvujem u tom cirkusu kada sve bude počelo, jer sam dijabetičar koji je na insulinu - navela je pjevačica.

Ona je sada prokomentarisala tu svoju izjavu.

- To što sam napisala na svom Instagram profilu, to imam da kažem, ne bih da produbljujem i da učestvujem u cirkusu! Flertuju, drže se za ruke, maze se, on joj pravi ručak, ja sam bila tamo i znam kako to ide. Pravi priču da bi ostao unutra... Ja od njega ne smijem da pisnem, ne daj Bože da sjednem pored nekog muškarca, a on napolju i da sve to gleda. Nije se on uopšte skrasio, dokopao se love i slobode i ćao! Ostavio je on meni novac koji je uzeo unaprijed, a ostalo što zaradi ostaje njemu, ne zanima me šta će s tim parama. Nije on svjestan ničega, ni da ga ja gledam... Ne želim da se dalje oglašavam, jer sam dijabetičar i nemam snage da se nosim sa tim stresom. Ja sam previše neoprostive stvari njemu opraštala, više ne mogu, boje zato da presječem na vrijeme. Neće moći ni da mi priđe, ni da me čuje - kaže Nadežda, a na pitanje kako se osjeća nakon što je donijela odluku da definitivno prekine sa Tomom ljubavnu vezu, rekla je kratko:


- Imam predivnog sina, koji je centar mog svijeta i zbog njega moram da budem jaka i dobro. Dobro sam, a biću vremenom još bolje - završava pjevačica.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.