x

razlog razvoda

Vanja i Ša su se razveli zbog ljubomore, reper branio supruzi da izlazi s prijateljicama!

Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša i tiktokerka Vanja razveli su se, što bi naš narod rekao, i prije nego što su se vjenčali!

Njih dvoje su se prije mjesec i po dana jedno drugom zakleli na vječnu ljubav u crkvi, a u aprilu pred matičarem, a prije neki dan su riješili da se razvedu.

Razlog za to je, kako saznajemo, ljubomora. Nenad je na svom Instagramu obrisao sve fotografije sa suprugom Vanjom i otpratio je sa društvenih mreža.


- Velika je to ljubav bila, a još veća ljubomora. Sve je bilo lijepo, krasno, sjajno i bajno dok nisu počeli da ispoljavaju tu osobinu koja im je upropastila brak. Ša je Vanji zabranjivao da izlazi s drugaricama i zamjerao joj na mnogim stvarima, što je ona tolerisala do određene granice. I njoj su smetale poruke koje je dobijao od raznih žena na društvenim mrežama. Roditelji i prijatelji su razgovorom pokušavali da ih umire, ali uzalud. Usijane obe glave nikako da se ohlade. Prepirke su bile toliko učestale da su odlučili da se raziđu. On sad planira da uđe u rijaliti, a ona nastavlja sa svojim životom. Nažalost, tako se završilo, nije im bilo suđeno da ostare zajedno kako su planirali - priča nam izvor upućen u pomenuta dešavanja.


Ša je suprugu Ivanu Aleksić prevario u "Zadruzi" sa Tarom Simov, pa su se odmah po izlasku iz rijalitija razveli. Ljubav između Tare i Ša nije potrajala i ona se ubrzo posvetila novom partneru i djetetu koje su nedavno dobili, dok je Ša sklopio brak s Vanjom. Ipak, njihova ljubav nije potrajala.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.