x

oduševile

Večeras brane boje Srbije, a evo ko su Uraganke: Jednoj je ovo 2. Evrovizija, druga upoznala Depa, a ona se takmičila sa 17 godina!

Članice grupe "Hurricane" u finalu "Evrovizije", koje se održava večeras, nastupaju pod rednim brojem 8, a Uraganke su sigurne da će dati sve od sebe i da će svoju zemlju predstaviti u najboljem svjetlu.

Grupa "Hurricane", u čijem su sastavu nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji Sanja Vučić, Ivana Nikolić i kćerka Nenada Kneževića Kneza - pjevačica Ksenija Knežević, postoji već četiri godine, a djevojke su izdale svoju prvu pjesmu na srpskom jeziku "Favorito" koja je postala pravi hit.


Vrele scene u spotu za pomenutu pjesmu privukle su veliku pažnju publike, a Sanja, Ksenija i Ivana ovim potezom podigle su prašinu u javnosti, iako se muzikom bave godinama unazad.

Sanja Vučić široj javnosti predstavila se 2016. godine kada je Srbiju predstavljala na Evroviziji. 


Ksenija Knežević još kao sedamnaestogodišnjakinja je učestvovala na Beosongu, 2013. godine, kada je kao nastupila zajedno sa drugaricama Anđelom Vujović i Danom Gašić, ali tada nisu postigle veliki uspjeh.

Treća članica grupe "Hurricane" - Ivana Nikolić, u centar medijske pažnje dospjela je kada se u jednom restoranu upoznala i fotografisala sa slavnim Džonijem Depom, koji je tada boravio u Beogradu.

- Džoni je bio veoma prijatan. Prišla sam mu i zamolila da se slikamo. Sjedio je preko puta mog stola. Obezbjeđenje mi nije pravilo problem. Rekla sam mu da sam pjevačica, pokazala mu naše spotove i otkrila da moj bend nastupa uglavnom na Karibima. Nadamo se da će biti prilike ukoliko se ponovo sretnemo na nekom od ostrva i da će Dep prisustvovati našem nastupu. Na kraju smo razmijenili mejlove - ispričala je ona tada za domaće medije.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.