x

Velika Grand prevara: Karleuša tvrdi da je Popović izlobirao Džejlinu pobjedu!

Pobjjeda Džejle Ramović, prema glasovima stručnog žirija u finalu šoua "Zvezde Granda", namještena je, tvrdi Jelena Karleuša. Kako Srpski telegraf saznaje, prava drama odigrala se u finalu ovog talent šou programa, i to nakon glasanja uživo pjevačice Milice Todorović.

Naime, Saša Popović organizovao je glasanje poput evrovizijskog sistema u finalu, što znači da je pobjednika birao stručni žiri sačinjen od estradnih umjetnika, dok je publika svog favorita izglasala SMS glasovima.

Da glasanje nije baš čisto, bilo je jasno na samom početku, kada je uživo uključena Milica Todorović, koja je dala Džejli Ramović, čija je mentorka Marija Šerifović, 10 poena, a Milici Čikarić, koja je bila u timu Jelene Karleuše, 12. Međutim, režija je stopirala glasanje, o čemu je gledaoce obavijestio voditelj Voja Nedeljković i odlučila da upiše 12 Ramovićevoj, a Čikarićevoj 10 poena, što je Popović opravdao riječima:

- Ne može da se mijenja, kako je ranije upisano tamo, mora tako da se glasa. Dakle, Džejla 12, a Milica 10 - rekao je Popović ne dopustivši Milici da iskomentariše ovu njihovu promjenu bodova jer je navodno već bila prekinuta telefonska linija.


Popović pak nije objasnio publici kako je moguće da stručni žiri glasa za nekog kandidata prije nego što sasluša njegov nastup?!

Osim toga, Jelena Karleuša potegla je pitanje po kojem kriterijumu je žiri glasao kada je dva favorita, Milicu i Džejlu, ocjenjivao dijametralno različitim ocjenama. U jednom trenutku pop diva je bijesno ustala i rekla:

- Primijetila sam jednu nepravilnost u glasanju kod mnogih kolega koje su glasale. Ako je kriterijum za glasanje pjevanje, kako onda Džejla Ramović može da ima više bodova od Milice Čikarić? Smatram da je večeras bilo lobiranja i ovo stvarno nije u redu. Marija, svi tvoji prijatelji su Džejli dali 12 bodova, problem je što se ja ne družim sa estradom, zato nisu dali mojoj Milici bodove - zagrmjela je JK, na šta je Popović brže-bolje prekinuo:

- Jelena, kao članu žirija ne priliči ti da ovo govoriš.


Nakon toga glasanje je nastavljeno u istom ritmu, dakle većina pjevača davala je glasove Džejli i izabrala je za pobjednicu, što je Karleušu natjeralo da dan kasnije još žešće oplete po žiriju i regularnosti samog glasanja.

- Svim onim pjevačima koji su sinoć glasali tako što su Džejli davali 12 poena, a Milici Čikarić 1 ili 2 ili 0 poručujem da su obični k.rtoni i pi.ke. I kao ljudi i kao profesionalci (ne zato što Džejla nije zaslužila 12, već zato što Milica nije zaslužila ništa manje, a kamoli 0 ili 1) - napisala je Karleuša.

Ovakvim glasanjem Džejla Ramović odnijela je ubjedljivu pobjedu na finalu 13. sezone "Zvezda Granda", dok je Milica Čikarić zauzela drugo mjesto.

U želji da saznamo gdje je došlo do nesporazuma prilikom glasanja Milice Todorović, ali i kako je moguće da stručni žiri glasa unaprijed, pozvali smo Sašu Popovića, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Podsjećanja radi, Džejla Ramović pobijedila je 2016. godine tokom takmičenja "Neki novi klinci", a sada je odnijela pobjedu i u ovom takmičenju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.