x

javnost zanijemila

Veliko priznanje: Kristijan Golubović prvi put javno priznao svoje najteže krivično djelo za koje je osuđen!

Kristijan Golubović tokom gostovanja kod Jovane Jeremić u emisiji ''Novo jutro'', govorio je o svom životu i osvrnuo se na loše komentare kao i osude javnosti sa kojom se godinama bori.

Tom prilikom odgovorio je na optužbe i loše spekulacije koje ga prate, od kako je otkrio da neko vrijeme plaća stan i živi pod kirijom dok gradi porodičnu kuću u kojoj će živjeti sa Kristinom Spalević i njihovim zajedničkim sinom.


- Ljudi pričaju da sam ja klošar jer plaćam kiriju, a ja samo pravim kuću na Zvezdari. To smeta onima koji dođu iz "donjeg Prnjavora". Ako zaradim normalno, onda sam "kriminalac na baterije", a ako nešto opljačkam onda sam robijaš. Neka se dogovore. Svima smeta, što gradim i radim, lijepa i mlada žena.. Upravo je to njihov problem. Svi mi imamo jedan život i treba da ga iskoristimo kako treba - izjavio je Golubović, pa nastavio:


- Ja n.rkomane ne cijenim, za mene to nisu ljudi. Ne cijenim ljude koji ne cijene sebe, a samim tim ni druge. Ja gledam samo djela, a ne te "tastatura mafijaše", koji su zaludni i nemaju preča posla - izjavio je Kristijan.

O temi nasilja nad ženama, ali i pitanje da li je ikada bio prevaren, kratko i jasno je odgovorio.


- Nikada nisam prijetio ženi ili je maltretirao, možda u svađi kažem nešto, ali fizički nikada. Ne, nikada nisam uhvatio ženu u prevari, stvarno nema potrebe - nasmijao se Kristijan.

Takođe, otkrio je svoje najteže djelo za koje je bio osuđen i priznao da na to ni malo nije ponosan.


- Što se tiče osuđenosti, to je za pokušaj ub.stva. Nasrnuo sam nožem, dohvatio sam skakavac, a on od posljedica toga, dosta kasnije je mladić umro. Znači pokušaj ub.stva sa smrtnim krajem, na koje ni malo nisam ponosan - otkrio je Golubović.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)