x

često izaziva reakcije

Veljko Ražnatović podijelio Putinovu sliku: Evo šta im je zajedničko, jednu stvar ne praštaju!

Bokser Veljko Ražnatović objavio je na svom Instagram nalogu fotografiju Vladimira Putina, iz jednog intervjuua koji je davao, a oduševilo ga je jedno.

Naime, Veljko je nedavno vratio svoj profil na Instagramu, gdje redovno kači objave koje u najmanju ruku izazovu reakcije korisnika.

Tako je prije dva dana objavio Putinovu sliku, a oduševio ga je odgovor predsjednika Rusije na pitanje "Šta se ne prašta?".


- Izdaja - odgovorio je Putin, s čime se Ražnatović očigledno slaže.

Njegova objava izazvala je pažnju, a s njegovim mišljenjem složila se i Ceca koja mu je lajkovala objavu.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


HVALA BOGU DA SAM KONAČNO DOBIO SVOJ KREDIT SA KAMATOM OD 3%. ZOVEM SE DRAGANA LETIĆ MAJKA SAM 3 DJECE RADIM KAO MEDICINSKA SESTRA U ZAREBU I IMAM 40 GODINA. MOJA PRIČA POČINJE OVAKO, TREBAO MI JE ZAJAM POČETKOM OVE GODINE I BIO SAM PREVAREN NA MREŽI. ODLUČIO SAM POKUŠATI JOŠ JEDNOM I KONAČNO SAM DOBIO ZAJAM OD GĐE VLADIMIRE FRANKE. LEGITIMNI ZAJMODAVAC KOJI MI JE POMOGAO S KREDITOM, KAKO MI GOVORIMO, BOŽIĆNI ZAJAM JE DOSTUPAN I MOGU HRABRO REĆI DA JE OVO STVARNO I LEGALNO JER SAM TAKOĐER DOBIO SVOJ BOŽIĆNI ZAJAM OD NJE. ONA JE PRAVA BOŽJA ŽENA I IMAM 100% JAMSTVO DA I VI MOŽETE DOBITI SVOJ ZAJAM OD NJE. KORISTIM OVU PRILIKU DA PODIJELIM SVOJE SVJEDOČANSTVO I DA SVI ZNAM DA OVE GODINE POSTOJI IZLAZ KAKO MOŽETE DOBITI JEDNOSTAVAN ZAJAM OD FINANCIJSKOG ULAGANJA GĐE VLADIMIRE FRANKE. LJUBAZNO JE KONTAKTIRAJTE ZA SVE VRSTE KREDITA PUTEM E-MAILA: [email protected]