x

VELJKO RAŽNATOVIĆ PREBIO HRVATA HRVOJA BOŽINOVIĆA!

Veljko Ražnatović krupnim koracima gazi ka bokserskom vrhu! Sin Svetlane i Željka Ražnatovića polako ali sigurno postaje ozbiljna zvjerka u ringu. On je sinoć upisao još jednu pobjedu i to protiv Hrvata Hrvoja Božinovića u Derventi, koga je dvaput silnim udarcima bacio na pod!

Veljko je nedavno protiv Bugarina Krastja Jordanova pokazao da može da se nosi sa iskusnijim rivalima i da se naporan rad isplati. Sada je na turniru u Derventi potvrdio da izrasta u sjajnog boksera. Samljeo je mnogo iskusnijeg Hrvata, koji iza sebe ima 20 profi mečeva. 


Veljko Ražnatović inače nastupa za klub Fontana sa Novog Beograda, vrijedno trenira, a u nekoliko navrata istakao je da mu je boks najveća ljubav i da je spreman za velika djela. 

Inače, otkako je riješio da se profesionalno posveti boksu, Veljku čitava porodica pruža ogromnu podršku, a pored najbližih za njega je uvijek tu i djevojka Bogdana Rodić, koja sa njim slavi svaku pobjedu.


Ceca je u više navrata ispričala da sina maksimalno podržava i svaku njegovu pobjedu pompezno proslavi, ali ostaje pri stavu da je boks pregrub sport.

- Kao sto bi moja majka rekla: "Probudi me kad sve prođe" - našalio se Veljko u najavi meča.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.