x

pogledajte šta objavljuje

Veljko Ražnatović, sin ratnog zločinca Arkana, bijesni na Instagramu zbog doživotne kazne zatvora Ratku Mladiću!

Sud u Hagu, odnosno Međunarodni rezidualni mehanizam za krivične sudove, danas je izrekao konačnu, pravosnažnu presudu balkanskom krvniku Ratku Mladiću. Osuđen je na doživotnu kaznu zatvora. Kao sin javne ličnosti, Cece Ražnatović, i ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, Veljko Ražnatović, među prvima je negodovao zbog odluke. 

Veljko Ražnatović koji je i ranije izazivao pažnju po stavovima koje je izražavao na društvenim mrežama, i ovoga puta nije propustio priliku da se oglasi po pitanju zločina za koje je Ratko Mladić osuđen, a u kojima je tokom kasnih devedesetih sudjelovao i njegov otac Željko Ražnatović Arkan. 


Veljko je, po izricanju presude Ratku Mladiću, putem svog Instagrama objavio sliku transparenta koji se danas pojavio u Banja Luci, a na kojem piše: "Ne priznajemo haške odluke. Ti si ponos Srpske Republike". I tu se nije zaustavljao. Tadića je prozvao "izdajicom", vjerovatno jer je za vrijeme njegove vladavine uhapšen Ratko Mladić, a evo i ostalih objava mlađahnog Ražnatovića:

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.