x

teške optužbe

Vesna Rivas: Dalila je kuću sagradila na placu otetom od Srba! Huso joj bijesan odbrusio i otkrio pravu istinu!

Jedna od glavnih tema u "Zadruzi" posljednjih dana je i kome će poslije razvoda Dalile i Dejana Dragojevića pripasti velelepna kuća u Gornjem Šepku, u kome je rijaliti par živio do odlaska u Šimanovce.

Dalilin otac Huso Mujić ni po cijenu života ne želi svojoj kćerki da oprosti javnu prevaru sa Filipom Carem, pa je stao na stranu bivšeg zeta, kome želi da prepiše kuću u kojoj su oni donedavno živjeli, a koja se i dalje vodi na njegovo ime.

- Dejan ima ovdje svoju kuću, veliku. Neka ona priča sada kako ne voli da dolazi ovdje, i ne mora. Ta kuća gdje su oni dosad živjeli vodi se na mene, a kad Dejan dođe, ja ću je prepisati njemu. A on poslije neka radi s njom kako hoće i šta hoće - rekao je nedavno Huso prilikom posjete Šepku.


Ipak, pjevačica Vesna Rivas, koja Dalilu i njenog oca poznaje još iz rijalitija "Parovi", tvrdi da Huso ne govori istinu kada kaže da je imanje na kome je kuća izgrađena njegovo i da je navodno on prisvojio taj plac od čovjeka koji je izbjegao sa svog zemljišta tokom rata, a da je nju o tome obavijestila njegova sestra.

- Meni su se javili ljudi čiji je plac. Tokom rata, mnogi su izbjegli iz sela Šepak. Na tom placu je živio čovjek sa ženom i dvoje djece, a meni se javila njegova sestra. Ona sada živi u Njemačkoj, a brat joj je sa porodicom otišao u Ameriku. Kaže ona meni: "Lako je da se poklanjaju tuđi placevi... Što joj tata nije poklonio nešto svoje? Ona živi na zemlji mojih roditelja, tu je živio moj brat do rata, a onda je pobjegao. On se tu nikada neće vraćati, ali Dalila i Dejan nikada neće moći da legalizuju kuću, jer je na tuđem placu. Zato i nisu zidali, nego su postavili montažnu kuću, da mogu samo da je prebace - ispričala je domaćim medijima pjevačica, pa dodala:


- Napali su Biljanu jer im nije dala sprat kuće, a uzdigli su Dalilinog oca, koji im je poklonio tuđe. Što joj tata nije dao svoj plac, gdje su mu kuća i prodavnica, nego nešto tamo nečije. Ni majstore koji su joj radili kuću nije mogla da ispoštuje. Ni piće im nije kupila, niti nešto da pojedu. Nije htjela da im plati račun kada su naručili neki roštilj, nego im kaže: "Pa vi samo jedete!" - završila je Vesna.

Tragom ovih šokantnih tvrdnji pozvali smo Husu, kom se uopšte nisu svidjele Vesnine riječi na njegov račun.


- To nije tačno što ona priča. Mi smo ovdje u Šepku 100 odsto muslimani, samo mi ovdje živimo u ovom selu. Ona je navela da je to srpsko bilo, to nije nikada bilo. Ja sam plac kupio od žene kojoj je čovjek umro, oni su živjeli u Federaciji, imam papire, ali ne znam sad tačno gdje su. To je kupljeno i neću više o tome da pričam. Kao što sam rekao, to sve ide Dejanu, ološ od moje kćerke u životu više neću da vidim. Gadi mi se, gora je od bilo koje uličarke šta radi - poručio je uznemireni Mujić.


Podsjetimo, Dalila je tokom jedne od svađa u bijeloj kući otkrila da ne želi da se vrati u kuću u Šepku.

- Kuća koju smo napravili, tu su najljepše uspomene. Svaku pločicu smo kupovali zajedno. Ja ne planiram u tu kuću da se vraćam... Planiram da mi bude vikend-atrakcija kad želite da pobjegnete od buke. Ne bih mogla da živim tamo i provodim vrijeme u toj kući. Nije to uzmi slike i skloni do zida, sve je uspomena - ispričala je Dalila.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.