x

Vesna Zmijanac se oglasila nakon Kemišove izjave da ga je varala sa Bosancem: Pjevačica ga uništila jednom rečenicom!

Nakon što je Kurir otkrio da je Miroljub Aranđelović Kemiš ostavio 1985. godine svoju tadašnju suprugu Vesnu Zmijanac, jer ga je varala s kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem, oglasila se i pjevačica.

"Ne znam kako je moguće da Miroljub pamti šta je bilo prije 35 godina kad se ja ne sjećam ni da sam bila s njim u braku. Jedino čega se sjećam jeste da je Bosanac uradio moj najbolji album u životu, koji i danas zvuči bolje od svega što sam čula. Da je bilo prevare, toga bih se sjetila, jer je Bosanac dobar dasa i to ne bih mogla lako da zaboravim", rekla je Vesna, koja očito nije obratila pažnju na činjenicu da je Kurir prenio Kemišovu ispovijest iz 1987. godine, a tada mu je sjećanje, logično, bilo svježe.


"Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovjek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikad miješao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio s Vesnom, kao i poslije toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture", ispričao je Kemiš za jedan nedjeljnik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.