x

(VIDEO) Aleksandrin dečko oženjen?! Ljuba progovorila i sve otkrila!

Završila se druga sezona rijaliti programa "Zadruga", a bivši učesnici su i dalje u žiži interesovanja šire javnosti. Sinoć je Milan Milošević ugostio Ljubu Pantović u emisiji "Narod pita". Ljuba je odgovarala na niz zanimljivih pitanja koja su zanimala publiku ovog popularnog TV- formata.

U toku emisije Ljuba je prokomentarisala novog dečka njene kćerke Aleksandre Subotić i otkrila u kakvim su odnosima. Potom se osvrnula na poklone koje je dobila od njega dok je boravila u Zadruzi.

- Upravo smo gospodin dotični i ja pričali o tome i baš ono kako sam ja rekla u "Zadruzi", kada su me pitali za slavu, tako je i on razmišljao. Nisam dobila nikakve poklone, dobila sam tortu. Na torti je bila poruka. Taj čovjek prihvata mene kao Aleksandrinu majku i njegovo mišljenje je da Aleksandra treba da ima i majku i oca. Na mojoj torti je pisalo samo: "Za Ljubu", da bi se znalo da majka postoji - rekla je Ljuba.

Obzirom na to da se u javnosti šuška da je Aleksandrin dečko oženjen, voditelj je upitao Ljubu da prokomentariše ove glasine i otkrije pravu istinu.

- On nije oženjen - dodala je u nastavku Pantovićeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.