x

(VIDEO) Đorđe David jedva dolazi do daha: Roker se oglasio iz bolnice, a kašalj je stravičan!

Đorđe David danas je obavijestio javnost putem društvene mreže Instagram da su rezultati testiranja pokazali da je obolio od korone.

- Nažalost... potvrđeno mi je upravo da imam COVID-19! Ne kapiram... Očajan sam. Virus će da prođe, ali... Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi... čuvajte se. Molim vas! - napisao je on.


- "Ovako... Upala pluća, stravično kašljanje", grabio se za vazuh roker govoreći za Prvu televiziju: "Temperatura tu i tamo... šta da kažem. Definitivno danak neozbiljnosti. Vrtim film kako i šta, u svakom slučaju, teško da su se meni bolesti u životu dešavale. Ovo mi je prvi put u životu da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i dobrog zdravlja, predobrog, kad nekog zakači ovakva stvar... onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu negdje svjesni da to stvarno može da se desi svakom."


- "Ako smo u početku mislili da je ovo pretjerivanje sa policijskim časom, sa vanrednim stanjem... ja sam živ primjer da je to jedino ispravno u ovom trenutku. Pozdravljam sve porijatelje koji su mi dali podršku, bend, Stašu, Anu, svoje koelge iz žirija iz "Zvezde Granda", Popoviću hvala ti. Preživjeću i ovo, ali ovo mi stvarno nije trebalo. Čuvajte se ljudi, ostanite kod kuće" - zaključio je Đorđe David iz bolnice i pod zaštitnom maskom.

Njegov video obraćanja možete pogledati OVDJE.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.