x

(VIDEO)Pogledajte kako Igor Kojić postavlja zapaljivu napravu ispred kuće Milana Popovića!

Sada samo može da vam se zaledi krv u žilama, jer teško da ćete doživjeti drugačiju reakciju kada saznate da je pjevačica Severina Kojić, sa svojim sadašnjim suprugom Igorom Kojićem, prekjuče u Zagrebu oko 12.30 časova postavila bivšem suprugu Milanu Popoviću zapaljivu napravu ispred njegove kuće, prenosi Srpski telegraf koji je i objavio ekskluzivni video. 

Severina se sa Popovićem bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a kako se sudski spor ne odvija u njenu korist, ona je izgleda sa Kojićem pribjegla novoj krajnosti!

Naime, Srpski telegraf došao je u posjed ekskluzivnog snimka na kojem se vidi kako u Milanovu ulicu u Zagrebu ulazi crni automobil marke audi Q8, da iz njega izlazi Igor Kojić, koji zatim ispred Popovićeve kuće ostavlja sumnjivi predmet.


- Kada je Milan ugledao napravu ispred svoje kapije, odmah je pozvao policiju. Kako postoji osnovana sumnja da je u pitanju eksplozivna naprava i vidljiva je visoko zapaljiva materija unutar sprave, forenzičari su izašli na teren i nakon ispitivanja na licu mjesta i uzimanja otisaka odnijeli su predmet na dalje analize - rekao je za Srpski telegraf izvor blizak istrazi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.