x

Vidić isprozivao stajling Noletove žene: Jelena nosi jeftine kopije!

Srpski teniski as Novak Đoković pojavio se na svečanoj ceremoniji u Monte Karlu, gdje mu je po četvrti put uručena prestižna nagrada Laureus za najboljeg sportistu na planeti, a stajling njegove supruge Jelene Đoković bio je jedna od glavnih tema za polemisanje.

Naime, Đokovićka se na crvenom tepihu pojavila u kreaciji srpske modne dizajnerke Marije Tarlać, a kreator Saša Vidić je za Srpski telegraf prokomentarisao da Đokovićka ovu odijevnu kombinaciju nikako nije smjela da obuče jer je jeftina kopija, te i da u njoj izgleda kao prosječna domaćica.


- Prva stvar koju je Jelena trebalo da shvati kad je odlučila da obuče ovu haljinu jeste da uz nju nikako ne idu čarape. Mene je više iznenadilo to što je ona sebi pored toliko novca dozvolila da obuče jeftinu kopiju poznatog svjetskog brenda. Iz aviona se vidi da ovaj komad nije original. Nosi i cipele uz haljinu, a naletio sam na jednu sliku gdje joj se vide i gaćice. To je zato što je ona preniska za ovaj model. Ima razrez i potrebno je da žena koja je nosi ima vitke duge noge da bi to mogla da iznese, odnosno da bude visoka. Sve je ovo meni malo bez veze na Jeleni - rekao je Vidić. Modni kreator je rekao i da bi Jelena ubuduće trebalo sa malo više entuzijazma da se sprema za svečane događaje, a ne da bira toalete na brzinu bez savjetovanja sa bilo kim.


- Meni djeluje da se Jelena na brzinu spremila za ovaj crveni tepih i da je samo gledala što prije da se spremi, bez ikakvih konsultacija sa bilo kime. Izgleda mi kao obična domaćica u ovoj haljini, nekako mi ne ostavlja nikakav utisak. Mogla je u bilo kojoj radnji u gradu da nađe ovakav komad za jeftine pare i da se obuče - rekao je Saša za naš list.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.