x

Vidić: Viki, smrduljo, operi zube i stavi dezodorans!

Folk pjevačica Viki Miljković iznijela je niz optužbi na račun modnog kreatora Saše Vidića rekavši da je dokoličar koji usljed nezaposlenosti vrijeđa estradnjake.  

Međutim, ni Vidić joj nije ostao dužan, pa je za Srpski telegraf ispričao da je Miljkovićka u velikom problemu jer, kako je istakao, čitava estrada priča da neugodno miriše.

- Viki treba da se okupa, koristi dezodorans i opere zube. Ona je smrdulja! Užasno joj smrdi iz usta! Smrad koji ona ispušta je nesnosan i to zna čitava estrada. Jednom sam i ja osjetio taj vonj, nažalost. Ako nema sapun, ja ću joj ga rado pokloniti - rekao je Vidić nakon što ga je Miljkovićka pomenula u emisiji "Glamur".


- Saša je džabalebaroš! On nema šta da radi i onda priča gluposti ne bi li došao do trenutka slave i ne bi li zaradio neku sitnu kintu. Nije mu lako, svakakvih ludaka ima - rekla je Viki.

Podsjećamo, Saša je krajem prošle godine žestoko isprozivao Miljkovićkin stil oblačenja.


- Mislim da je Viki fešn abortus, reciklaža svih pjevaljki koje su ikad nosile sako i brushalter i s.se do brade. Za nju ne postoji moda! Totalno je izgubila kompas! Bolje da ćuti i obuče jelek, možda će je tako više cijeniti svi u njenom okruženju. Ovako je samo predmet sprdnje - rekao je tada Vidić.

.

.

.

.

.

.

..

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.