x

ATRAKCIJA

Vila na Floridi za ljubitelje Holivuda

Iako kompleks može izgledati kao da je pravo iz Disneyevog svijeta, ovo može postati vaše mjesto za život za 11,7 miliona dolara

Vila vrijedna 11,7 miliona dolara idealna je za sve ljubitelje filmova. Imanje, koje se nalazi u ulici Fantasy Drive, ima skoro svaki kvadratni centimetar ukrašen nekom vrstom bioskopske reference.

Džinovski Oskar

Čak i ulaz dočekuje goste stazom sa crvenim tepihom i džinovskom statuom Oskara. Iako cjelokupni dizajn sigurno neće biti po ukusu svakog kupca, kreativnost će sigurno pokrenuti vašu maštu.

Izgrađen 2021. godine, ovaj kompleks se prostire na više od 1.400 kvadratnih metara i ima 20 soba i 25 kupatila, a svaka od tih spavaćih soba prikazuje drugačiji film, od „Ajkula“ i „Park iz doba jure“ do „Kuma“ i „Kralja lavova“. Ustvari, njihove tematske pjesme će početi da sviraju uvijek kada uđete unutra.

Vještački vulkan

Osim odaja za spavanje, ostatak kuće jednako privlači pažnju. Naravno, vila je prepuna atrakcija, poput zatvorenog polukošarkaškog terena i kuglane s dvije trake. Naravno, tu je i pozorište s LED videozidovima koji pomažu u stvaranju zaista impresivnog iskustva gledanja filmova.

Na drugom mjestu, naći ćete kuhinju sa Sub-Zero frižiderima, hladnjakom za vino i ormarićima. U blizini, velika trpezarija nudi dovoljno prostora za vaših 37 najbližih gostiju. U slučaju da neko od vaših posjetilaca treba da obavi neki posao, što bi moglo biti teško s obzirom na sve stvari, postoji konferencijska sala za privatno primanje poziva.

Zabava se nastavlja napolju uz bazen, vještački vulkan i vodeni tobogan koji je usredsređen oko ogromnog filmskog platna.

Iako kompleks može izgledati kao da je pravo iz Disneyevog svijeta, ovo može postati vaše mjesto za život za 11,7 miliona dolara.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.