x

Vladimir Tomović opleo po bivšoj: Stanija je gora od ku.vi Ane i Mine!

Vladimir Tomović, bivši zadrugar i bivši dečko Stanije Dobrojević, otkrio je šokantne stvari o starleti i njenom novom dečku Crnogorcu Marku Markoviću.  

Tomović je za Srpski telegraf naglasio da ga ne iznenađuje što se Dobrojevićka tako brzo snašla jer, kako on kaže, ona je poznata po tome da leti sa cvijeta na cvijet.

- Ljudi, ja sam vam već rekao da me ne dotiče to što tamo neka Stanija radi. Sama je pokazala da je dno dna. Ona je folirant, ništa ne radi sa emocijama, već planski - kaže Vladimir i dodaje da starleta svaku svoju vezu kopira i da sve radi zarad marketinga.


- Pa svima je jasno šta Stanija radi, ona se samo igra. Pazite, sve što je radila sa mnom sada radi sa Markom. Ona je, bre, gora od svih žena u kući. Pravi se da je svetica, a gora je od ku.vi Koraćke i Mine zajedno. Eto, to je ono što ja imam da kažem o njoj i zauvijek bih stavio tačku na tu temu i zamolio bih sve da me više ne pitaju ništa o toj osobi. Brzo je pokazala svoje pravo lice, zmija jedna - rekao je povrijeđeni Tomović i dodao da protiv svog suparnika Marka nema ništa.


- Ma, Marko se, bre, samo sprda sa njom. Tako je radio i sa Anom Korać, ali mu svakako hvala što me je na vrijeme spasao bijede i što je svima, pa i meni, pokazao ko je Stanija Dobrojević.

Naime, Stanija nije iznenadila samo bivšeg dečka, već i sve zadrugare, kada je počela da se druži sa manekenom Markom Markovićem. Ona je iz dana u dan bila sve prisnija sa njim, a od juče su zvanično u vezi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.