x

Vodio djecu dil.rima: Anabela iznijela jezive detalje o Gagiju Đoganiju!

Svakim danom sve više isplivavaju novi, nepoznati detalji o braku Anabele Atijas i Gagija Đoganija, te najnoviji detalji koje je pjevačica iznijela u javnost o svom bivšem suprugu zaprepastili su milione gledalaca.

Mirko Gavrić je svojim ulaskom iznio monstruozne detalje o krvničkom ponašanju nasilnika Gagija Đoganija prema bivšoj supruzi Anabeli, a cijelu situaciju su željeli da prokomentarišu i zadrugari.

– Meni Gagi izgleda kao da se ne kaje, Luna mu je nekoliko puta rekla da ne treba to da radi. Danas sam to komentarisala Milane, ja ne mogu da imam lijepo mišljenje – rekla je Matora.


– Ona da ti da razloga, ti bi nju opet udario! – rekao je Marko Đedović, nakon čega je Anabela ustala da iznese svoje mišljenje.

– Molim vas, hoću da kažem nešto! Imam potrebu, poslije svega ovoga, sve je otišlo predaleko! Ja se osjećam krivom, jer nisam ništa radila, jer sam trpila i ćutala nasilje, zbog toga je ovo dijete ovako. Ali ja nisam kriva, jer je mene neko doveo do toga da ja trpim, trebala sam da odem u policiju da ga prijavim, da ga prijavim u socijalnom, e tad bi moja djeca bila normalna. On ih je dr.giran vodio sa dil.rima i n.rkomanima – povikala je Anabela, prenosi Blic.

.

.

.

.

.

.

.

..


Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.